Защо все повече хора започват да правят така наречения 'секс чат'. К'во печелят от това да се показват голи пред камерата... Толкова е актуално че даже и филм направиха"LOVE.NET'? ако може някой да ми обясни какво му е хубавото на това?
пробвай и разбери сам ....
Hostis Honori Invidia
http://chatroulette.com/ Еееей тука ;д
Както при мъжете така и при жените напоследък се наблюдава възбудата от визуалното. Аз не го разбирам това , но явно на някои хора им харесва![]()
Просто подобни виртуални занимания са значително по-достъпни от реалните такива (и у 2мата липсва нотката на притеснение и страхът от евентуално разочарование). Все по-голяма част от хората прекарват по доста време в нета. Явно имат потребност от нещо такова.
Друг е въпросът, че виртуалният секс въобще не е секс, а по-скоро двустранно самозадоволяване.
Welcome to the Jungle...
Това си е твое мнение. На колко си години?Първоначално написано от Gloppp
Welcome to the Jungle...
Аз съм детски гъз и съм на 5.![]()
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
аз пък се притеснявам много повече от киберсекса отколкото от реалния...![]()
~девойче съм~
Аз изпитвам сексуално привличане към роботиПървоначално написано от dimdim
![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
що така?Първоначално написано от dimdim
![]()
Welcome to the Jungle...
за мен това не е особено впчатляващо,дори е твърде жалко.Явно тези,които го правят им доставя удоволствие.
напълно те подрепям!Първоначално написано от adidaskataWE
найстина е много тъпо[/img]
На някои хора виртуалния секс им харесва, защото могат да споделят и най-съкровените си сексуални мечти, колкото и мръснишки да са те, защото им е трудно да го споделят с партньора си. Или го предпочитат пред истинската изневяра и намират иначе търсенето разнообразие.Или просто от скука. Но нека разгледаме следния случай, с гаджето ти живеете дори и временно на 500км един от друг, искате да се видите, да се из...те едно хубаво, но да речем в близките няколко месеца няма да имате тази възможност.И какво няма да практикувате виртуален секс или няма да си разправяте какво ще си правите един на друг като се видите ? Как ли пък не!
Ааа, защо не, с приятеля ми ако не сме заедно , туй е добра идея и е забавно да се пробва . Нещо , като мръснишките чатове/смси , ама по-яко .Първоначално написано от Gloppp
С непознат не би ми било забавно , бозила съм Омегле и Чатрулет за лолз, спам и най-вече трол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз не виждам нищо лошо в това! Даже мисля, че би било много забавно.
Приятелят ми не е отсъствал дълго, но ако примерно се наложи да не се виждаме повече от 2-3 месеца, този начин да разнообразим ежедневието си, ми се струва интересен. Пак повтарям, не виждам нищо лошо в това, стига да си остане само между двамата!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не знам кое му харесват толкова .. на мен дори самата идея изобщо не ми допада ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
http://omegle.com/ пробвайте тука (момичетата да внимават)![]()
Ооо, тоя сайт...
Седя си аз по български на третия чин и блея. По едно време се заглеждам, че момчетата на първия са отворили лаптопа и си пишат с някого. Заглеждам се пак и ...Бахмааму, някъв индивид си размахва патката нагоре-надолу
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
айде разбирам момичета да се кефят на патки ок..ама момчета![]()
![]()
Първоначално написано от Gloppp
![]()
![]()
awerw♥