- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Духове
Хора помощ: тарся един филм за духове но не му знам името и мн ме кефеше та това което си спомням е че едно семеиство се мести в къща пална с духове и един от духовете всяка нощ в 3:15 почва да дивее нещо такос плс ако знаете как се казва ми кажете
Преместено.
Extremescream
http://zamunda.net/details.php?id=56856&hit=1
Moжеше да пишеш в темата предназначена за ужасите..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Е,кажи поне дали е той и дали съм помогнал или да търся някой друг?
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Филмът се казва Paranormal activity
\/
NormaL PeopLe wWorry Me...!
Ако не знаеш,Ужасът от Амитивил е правен по истински случай,и точно в 3:15 се появява 1 дух,защото е смятано,че точно тогава е убит/убито някой/всички от семейството..И във филма като стане 3:15 и превъртат..Не е много сигурно за кое точно говори,ама той не се и старае да отговори,така че не мога да помогна аз.
Историята малко ми напомня и за "Къща с духове" (NO-DO) Но едва ли е той.
Първоначално написано от WesCraven