.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

обриви по главата на члена

Здравейте ,
    правих секс с едно момиче отпред и отзад и на другата сутрин се събудих с странни обриви по главата и кожичката на члена наподобиажат малки червени пъпчици пръснати по кожата.

С какво се лекуват не мислия че е сериозно защото прекалено бързо се разви за има ниама 6-7 часа мисля че е от замърсяване но незнам с какво да ги лекувам благодаря за отговора

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чичо доктор ще ти каже с какво да ги лекуваш.
    И следващият път- с "шлифер"!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз тва просто с миене го махнах, но не прекалено редовно..
    АЕ ЕЙ.. МАЙКАТА СИ Е ЕАЛО...

Re: обриви по главата на члена

Цитирай Първоначално написано от darkmbg
    Здравейте ,
    правих секс с едно момиче отпред и отзад и на другата сутрин се събудих с странни обриви по главата и кожичката на члена наподобиажат малки червени пъпчици пръснати по кожата.

С какво се лекуват не мислия че е сериозно защото прекалено бързо се разви за има ниама 6-7 часа мисля че е от замърсяване но незнам с какво да ги лекувам благодаря за отговора
    Имаш акне по патката!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си