.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Лентички

Лентички

Кажете ми какви лентички да използвам за обезкосмяване на краката и бикини линията .. И колко дълги трябва да са космите,за да стане. Купих си някаква пяна като депилатион и нищо не стана а ми писна със бикче .. И след колко време се появяват космите пак с лентички ?

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград

Re: Лентички

Цитирай Първоначално написано от juj1
    Кажете ми какви лентички да използвам за обезкосмяване на краката и бикини линията .. И колко дълги трябва да са космите,за да стане. Купих си някаква пяна като депилатион и нищо не стана а ми писна със бикче .. И след колко време се появяват космите пак с лентички ?
    Пробвай с лентичиките на NIVEA, но според мен най - доброто решение е да отидеш на козметик. Епилатора също е вариант. :P

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Определено ако ще си махаш космите на краката за първи път иди на кола маска, защото ще те занолят нервите с тоя епилатор!! Също, вкъщи може да пробваш с топла кола маска .
    Иначе ако държиш на лентите за обескосмяване, препоръчвам ти тези на Дева: http://static1.framar.bg/product/dep..._tqlo_deva.jpg.
    За цената не се сещам, но са по-евтини от тези на Вийт и честно казано вършат повече работа .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Определено ако ще си махаш космите на краката за първи път иди на кола маска, защото ще те занолят нервите с тоя епилатор!! Също, вкъщи може да пробваш с топла кола маска .
    Иначе ако държиш на лентите за обескосмяване, препоръчвам ти тези на Дева: http://static1.framar.bg/product/dep..._tqlo_deva.jpg.
    За цената не се сещам, но са по-евтини от тези на Вийт и честно казано вършат повече работа .
    имам същите лентички и съм доволна от тях, а цената им е около 6 лева

Супер фен Аватара на pressiana
    Не знам колко трябва да са дълги.
    Купи си топла кола маска или ленти Дева. Други не съм ползвала, така че за тях не мога да ти кажа.
    Космите поникват отново след около 2 седмици. Много зависи, при всеки е различно. Ако си руса и имаш светли малки косъмчета, смятам, че кола маската ще ги 'обезвреди' за повече време.

И аз ти препоръчвам лентичките на Дева - чувала съм само добри отзиви за тях,макар че аз не съм ползвала.По принцип най-ефикасните решения за обезкосмяване са кола маска или епилатор,но ти си решаваш : )

кола маска
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да използвам темата - какви лентички използвате за обезкосмяване на лице
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    За марка не мога да ти препоръчам, но косъмът трябва да е поне 0,4мм.
    И държи 3-5 дена.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

^лол,как 3-5 дена като ги бръсна са идеално гладки,поне до третия ден.С кола маска - около две седмици.

Искам малко да използвам темата и да ви попитам каква марка кола маска препоръчвате и цена?

топла кола маска jankar - около 1.50-2 лева е

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    и става олеле майко, пълно оклепване, поне при мен, ако има методи за предпазване от омазване моля споделете

Ами студена пробвала ли си? Мисля, че Кара се казваше, там дето си режеш парчета??

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Re: Лентички

Цитирай Първоначално написано от juj1
    И колко дълги трябва да са космите,за да стане?
    3-5мм

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Ами студена пробвала ли си? Мисля, че Кара се казваше, там дето си режеш парчета??
    Не се реже, мачка се с пръсти. Но не съм я пробвала.

Искам малко да използвам темата и да ви попитам каква марка кола маска препоръчвате и цена? Smile
    Дева, към 6 лева са тези по-големите. Има 20 ленти в кутия.

Днес си взех студената кола маска на Джанкар и стана голямо мазало... То се видя, че ленти трябва да си взимам.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ДА, тези на дева са много добри. В опаковка са 10 двойни ленти, т.е 20 единични и ми струваха 4.45лв.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си