Кажете ми какви лентички да използвам за обезкосмяване на краката и бикини линията .. И колко дълги трябва да са космите,за да стане. Купих си някаква пяна като депилатион и нищо не стана а ми писна със бикче .. И след колко време се появяват космите пак с лентички ?
кажете ми моля ви![]()
Пробвай с лентичиките на NIVEA, но според мен най - доброто решение е да отидеш на козметик. Епилатора също е вариант. :PПървоначално написано от juj1
Определено ако ще си махаш космите на краката за първи път иди на кола маска, защото ще те занолят нервите с тоя епилатор!! Също, вкъщи може да пробваш с топла кола маска.
Иначе ако държиш на лентите за обескосмяване, препоръчвам ти тези на Дева: http://static1.framar.bg/product/dep..._tqlo_deva.jpg.
За цената не се сещам, но са по-евтини от тези на Вийт и честно казано вършат повече работа.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
имам същите лентички и съм доволна от тях, а цената им е около 6 леваПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Не знам колко трябва да са дълги.
Купи си топла кола маска или ленти Дева. Други не съм ползвала, така че за тях не мога да ти кажа.
Космите поникват отново след около 2 седмици. Много зависи, при всеки е различно. Ако си руса и имаш светли малки косъмчета, смятам, че кола маската ще ги 'обезвреди' за повече време.![]()
И аз ти препоръчвам лентичките на Дева - чувала съм само добри отзиви за тях,макар че аз не съм ползвала.По принцип най-ефикасните решения за обезкосмяване са кола маска или епилатор,но ти си решаваш : )
кола маска
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Да използвам темата - какви лентички използвате за обезкосмяване на лице![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За марка не мога да ти препоръчам, но косъмът трябва да е поне 0,4мм.
И държи 3-5 дена.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Искам малко да използвам темата и да ви попитам каква марка кола маска препоръчвате и цена?![]()
и става олеле майко, пълно оклепване, поне при мен, ако има методи за предпазване от омазване моля споделетеПървоначално написано от vampire_girl_
Ами студена пробвала ли си? Мисля, че Кара се казваше, там дето си режеш парчета??Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Не се реже, мачка се с пръсти. Но не съм я пробвала.Първоначално написано от Sisxx
Дева, към 6 лева са тези по-големите. Има 20 ленти в кутия.Искам малко да използвам темата и да ви попитам каква марка кола маска препоръчвате и цена? Smile
Днес си взех студената кола маска на Джанкар и стана голямо мазало...То се видя, че ленти трябва да си взимам.
![]()
ДА, тези на дева са много добри. В опаковка са 10 двойни ленти, т.е 20 единични и ми струваха 4.45лв.Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33