- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава това ;(
Просто е решил,че има много хора в приятели,които не му трябват и е решил да ги разчисти.Теб също те е добавил в този списък,защото дори не се познавате и така...
Първоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Когато го видиш по улицата ходи да се запознае6 с него . Амаа не някво банално амии примерно ,, Ейй Здравей , аз ти бях пратила покана в ФБ '' илии нещо подобно (: Успехх
Live You Life Like Today is your Last Day !!!
Тва няква тема бъзик ли е?
НеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
. . . . < 33
пхааа ;дд ненененненее ;дд няма такава .. незнам какво да кажа :дд ми въри му забий 2 шамара и го питай е ;дд xdd хауахуахаух ;дд нененене :ДД;ддд закво си му извинявай ? ;дд смсл .. не ме разбирай погрешно ама ;дд .. някак си .. ;дд сякаш , че трагедия няква ;Дд
![]()
and again...
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
големи гадняри сте в тоз форум значиПървоначално написано от skykiss
![]()
.. Не трябва ли всеки да сподели проблемите си .. Мислех, че сайта е затова ..
![]()
![]()
. . . . < 33
" Ние с него дори не се познаваме .. Защо ще ме блокира ? "
Мхм.
Запознай се с него и го питай.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Еми мила и гадняри имаПървоначално написано от MuuSiiiCLooVeerr
[ не им обръщай внимание]. По темата : Пиши му лично,запознайте се.Успех
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Първоначално написано от Kallyn4eto
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Блокирал те е или те е махнал от приятели? Защото, ако не можеш да му гледаш профила, може просто да си го е изтрил. А ако те е блокирал наистина, най-вероятно е, защото си споделила с 54767 човека колко е як дрън-дрън, и до него и стигнало, че си някаква вманиачена, и аз бих те блокирала.
Авторке, ти си умопомрачително зле. Ама уникаааално зле. Как не те е срам да задаваш толкова малоумни въпроси във форум, който се чете от цяла България? Че дори не се и усещаш колко си жалка.
Изтрил те е защото НЕ ТЕ ПОЗНАВА, тъпо същество такова, ти какво очакваш?! Край. Темата е за заключване.
По-спокойно беПървоначално написано от prout1
... Разбрах, че заради това ме е блокирал .. Успокой се :дд
. . . . < 33
Това го разбрах вече ...Първоначално написано от everythingisrelative
. . . . < 33
споко , чиста сметка да се запознаеш с него и така ше се опраите. Явно не се е сетил коя си..![]()
Дано да е така ... Мерсии на всичкии ^ ^Първоначално написано от alice13
![]()
. . . . < 33