Най-вероятно просто е разчиствал приятелите си, защото не държи да трупа рейтинг, а иска да има малко, но истински хора, с които може да си общува. И аз трябва да го направя това някога.Чудя се за чии им е на някой хора да ми пращат покани като след това един коментар не пишат...даже и харесвания от тях няма. Просто си ми седят така да се вижда по-голям размер от приятели в листата ми. А иначе част от тях познавам и някой не ме поздравяват на улицата. Други пък аз ги добавям. Е, има някои, които като че ли се притесняват или се чувстват по високо от мен знам ли да ми отговорят. Приятели няма що.Едно момиче ми каза че не си триела приятелите, които не са и нужни, защото щяло да и се намали числото с приятели. Ами дреме ми пък за този рейтинг. Досега не съм трил единствено, защото си мисля че може да стане ситуация, в която да се сприятели, с някой, който засега само ми пълни листата. Някои ме и изтриват след време при положение че част от тях сами са ми пратили покана за приятелство. Еми сега. Голяма част дори не ги забелязвам или забелязвам след доста дълго време че вече не сме приятели. Но така е когато не си общуваш с даден човек. Може би така е станало и с теб при това момче.