- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам две електрически китари!!
Първата китара е Squier by Fender, модел Stratocaster. На китарата е свирено само няколко пъти, като нова е. Има гарантирано истински автограф от певицата Кеша (Ke$ha) и силиконова лепенка с надпис Ke$ha, която може да бъде махната.
Снимка 1:
Втората китара е Maxtone, модел Les Paul. Тази китара е по-запазена от първата, защото е по-нова.
Снимка 2:
Цените на китарите са 250 лева на китара. Китарите се получават чрез Еконт. За връзка пишете в темата, на ЛС или на скайп rosen.angelov95 или на скайп vikasuxx.![]()
изрично съм написал, че цената на китарите е по 250 лева всяка китара.
за да е крайно ясно, казвам че
цената на първата китара е 250 лева
цената на втората китара е 250 лева
Ми то скуейъра в технополис е 240лв нов![]()
П.С.:А жалката имитация на ибанез нямам представа
успех![]()
You me at six
ъп
п.с. от Силистра съм![]()
ахах нужно ли беше да се бъркаш, където явно не ти е мястотоПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
от скуайър до скуайър разликата е огромна и моделът не е от тези, които са по 240 лв (Bullet Strat)
и за какъв ибанез говориш не ми стана ясно, втората китара е копие на гибсън, а до колко е жалка, ами затова си има китари по 200 и по 2000 лева, които не разполага с 2000 ще свири на жалки имитации явно.
КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!
ъп
аман от много разбиращи)
ако искаш си взимай от технополис - възможно едни от най-дефектните стоки са там![]()
ъп.. ^
втората е хипер яка, но още съм на класическата![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Жалката имитация на Ibanez ? За втората китара ли говориш ? Оригинала е Gibson Les Paul, умнико xDПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
*редакция*
А, вече са те поправили, извинявам се...
А по темата : Готини китари, интересно как си се сдобил с автограф, успех с продажбата, ако си търсех в момента бих се замислил !