[quote="musicinmyveins"][quote="firstdiesel"]тоя проблем е от скоро време ...Първоначално написано от Otero
малка контузия при борба
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
аз в зала не слагам тежести докато правя кофи,защото натоварвам много рамото преди самите кофи и неща да си докарвам някви контузии или да го претренирам.Колкото до 60те кила -Не мисля,че някой 60 килограмов дебил 180 ше е кой знае колко здрав като цяло.Ама не мисля,че и 100 килограмовите с бицка 50 са някви уникално здрави....Тренировките за сила,хипертрофия и релеф са коренно различни.Да не говорим,че тренировките за сила се разделят на още различни видове.И все пак предпочитам да бутам 100 с тренировка за сила от лег и ръката да ми е 35 от колкото да бутам 80 при билдърската програма и ръката да ми е 40 (примера е много неподходящ,но надявам се ми се долавя идеята на казаното)Първоначално написано от loveca777
Ми ти не си с много висок процент подкожни като гледам снимката.Ако имаш време и желание ще ги изкараш паветататоя проблем е от скоро време ...
малка контузия при борбаАко ти се занимава продължи си коремните с 15 кила и като свършиш с коремните иди на стенда и направи 10 rep-a .(тука почивките трябва да са ти кратки както в 8x8 само че с 20-30 секунди) Аз вместо почивка правя 50 скока на всеки 10 клек,за да отпусна.Върни се пак коремни и след тях стенд.Повтори го 3 пъти т.е 3 серий пък след 1 месец би следвало да имаш поне 4 pack.Аз когато почнах да вдигам краката от обратен лег (зимата неможех да дигам на вис) не можех и едно като хората щото ме срязваше ниско долу корема.След 1 месец правех по 8 и не усещах болка.Принципно най-долния ред с нормалните коремни не се оформя грам и е адски важно да повдигаш краката я на вис я на стенд я на успоредка я на шведска.
Ловецо,ако във фитнес залата в края на тренировката можеш да правиш кофи и то с тежест,значи за нищо не става тая твоя тренировка ..
Вирусе СТИГА!!!Ако не обсъждаш по темата поне не я прави 20 страници спорове за лостовете и залата...ВСЯКА ама абсулютно ВСЯКА тема се превръща в тема Фитнес или Street фитнес!Нямаш си ни най-малка представа колко много не знаеш за лостовете.Не подкрепям лостаджиите щот отдавна спрях да вися обаче не подкрепям и билдърите дет ги интересува само външния вид...Ако имаш акъл няма да те боли дали бицепса ти е 38 или 39 или 40 а ше те боли дали буташ 100 или 120 от лежанка...Земете се стегнете и стига разваляхте темите...Единствения който наистина написа нещо смислено беше Zipfail.Един пост и то доста съдържателен.Както и да е няма да съм в София няколко дни и няма да прочета отговора ти който най-вероятно пак ше е началото на спора за лостовете и залата,но все пак се надявам да се вземеш в ръце и да не се заяждаш за глупости!!!
Казвам очевидното![]()
Aми в края на тренировката правя кофи , но не винаги. И са ми много много по-трудни. Така, че не ми говори ,че не съм тренирал.
Мога кофи ,защото са ми станали много лесни. Ако беше преди - нямаше да мога. Но сега кат започнах силови на на двете греди - мога и в края на тренировката..
Ела да та тренирам аз един път,пък накрая,ако ги направиш повече от 2 кофи ще те призная..
И цял ден да тренирам. Дори да издъхна.. на края 5 минути да почина и пак ще ти направя повече от 5 кофи...Първоначално написано от DownloadVirus
40 min тренировка за гърди и после няма да можеш да се задържиш на успоредката без да ти омекнат ръцете![]()
Слагам ти една кръгова да те отказвам на всяка серия и 10-12 серии и си до там .. :X Пък да не говорим сега ако направим малко по-интензивна тренировката![]()
Хах аз по 3 часа тренирам гърди всякакви упражнения и лежанки и пак си правя кофиПървоначално написано от muscle
![]()
Както и да е..Да оставим кофите,темата е за плочки.. Поредната тема по-точно..
и добри упражнения за корем.Не коремни пресиПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Или коремни преси с тежест![]()
![]()
Само да вметна, че плочките се извайват по-добре, когато се тренират и обликовите мускули (страничните). Russian twist, Side plank, наклони наляво и надясно с тежести, както и ритниците встрани ги тренират.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като нещеш с коремни преси, тогава се набирай тесен захват отдолу на лоста, или пък свиваш по турски краката си и ги прилепваш до тялото максимално нагоре. По този начин пак захват отдолу на лоста. То си е хубаво така или иначе и двата вида да правиш. Ако не ходиш на лостове, а на фитнес, търси в ютубе, там има упражнения с тежести за корем и упражнения, които се правят на земя (не коремни преси).
Един съвет - ако искаш да постигнеш резултат, трябва да си сериозен и да не се наливаш с каквото ти падне.
Едит: Чачо горе добре ти е казал упражнения за страничните мускули, те не трябва да се пренебрегват.
МОМЧЕ