- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Размяна...
Е какво мислите за това момичето да сваля момчето?Изглежда ли ви жалко или курвенско?
Зависи как го прави.
Не мисля, че е курвенско, но би могло да бъде жалко ако си прекалено напориста и настъпателна.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съвсем нормално си е,няма нищо жалко!Курвенско ще е ако направо почне да скача по уйевете!
не виждам нищо лошо...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Според мен момичето трябва да съблазни момчето. Като правя разлика в значението на "сваля" и "съблазнява". Понякога е нужно момичето да покани момчето да излязат за пръв път, но ако стане практика, не ми харесва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мда, добре казано. По принцип по-активен е този, който е по-лапнал. Не е полово определено. Просто начините на действие са различни.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Welcome to the Jungle...
Не го кани открито а с намеци и накрая ще се получи
Първоначално написано от jghgh
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Давай, но подбирай думите и действията си!![]()
101% на мнението на DarkTemplar![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да изглежда много курвенско и ти си няква такава... неориентирана и неосъзната курва... живот ве кво да го правиш......
хЪх...
Бе няма лошо стига да не почнеш да му се "предлагаш" ... сеш се![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако си харесала някой срамежливец, простото съблазняване няма да е достатъчно. Тогава е напълно нормално ти да си по-активна, поне в началото. Впоследствие нещата ще се нормализират.