.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33

Скраб или не?!

В понеделник ми изгоря лицето . Тази сутрин се събудих и за радост не ме болеше, но като отидох в банята. . О, ужас !! Цялата бях бяла, кожата ми беше започнала да се бели . Имам няколко въпроса:
    >Да почистя ли лицето със скраб или може да се разрани ?
    >Какво друго мога да направя ?!

! Искам да отбележа, че съм със суха кожа и без хидратиращ крем не мога да живея, мажа се най-малко по 2 пъти на ден, когато НЯМАМ проблеми. Няма смисъл да споменавам за тези два дена колко пъти си слагах крем, защото бихте ме помислили за луда . Мисля, че стана яано, че коментари от сорта на "Мажи се с хидратиращ крем и ще се оправиш" биха ми били тотално БЕЗПОЛЕЗНИ .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

По-добре го намажи с хидратиращ крем и не го почиствай с нищо за сега.

Едит: не ти прочетох целия пост...

Град
    Карлово <33
    Прочетох в една тема, че кожата се оправяла, след като се намаже с крем Здраве, обаче ми се стори съмнително, защото на самата капачка си пише "подсушаващо действие" .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград

Re: Скраб или не?!

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    В понеделник ми изгоря лицето . Тази сутрин се събудих и за радост не ме болеше, но като отидох в банята. . О, ужас !! Цялата бях бяла, кожата ми беше започнала да се бели . Имам няколко въпроса:

! Искам да отбележа, че съм със суха кожа и без хидратиращ крем не мога да живея, мажа се най-малко по 2 пъти на ден, когато НЯМАМ проблеми. Няма смисъл да споменавам за тези два дена колко пъти си слагах крем, защото бихте ме помислили за луда . Мисля, че стана яано, че коментари от сорта на "Мажи се с хидратиращ крем и ще се оправиш" биха ми били тотално БЕЗПОЛЕЗНИ .
    Когато кожата ми изгаря винаги се мажа със зехтин или розова вода.. Кожата ти веднага ще се оправи ...

Град
    Карлово <33
    ^^Благодаря ти .
    Обаче ще заместя зехтина с бадемово масло .

Re: Скраб или не?!

Цитирай Първоначално написано от sweetybebi
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa

Когато кожата ми изгаря винаги се мажа със зехтин или розова вода.. Кожата ти веднага ще се оправи ...
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Град
    Карлово <33
    От бадемовото масло веднага се отпусна и определено не исглежда все едно са ми заляли лицето с восък.
    Сега стискам палци да не започне да се бели на люспи, че ще стана на петна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си