- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скраб или не?!
В понеделник ми изгоря лицето. Тази сутрин се събудих и за радост не ме болеше, но като отидох в банята. . О, ужас
!! Цялата бях бяла, кожата ми беше започнала да се бели
. Имам няколко въпроса:
>Да почистя ли лицето със скраб или може да се разрани?
>Какво друго мога да направя?!
! Искам да отбележа, че съм със суха кожа и без хидратиращ крем не мога да живея, мажа се най-малко по 2 пъти на ден, когато НЯМАМ проблеми. Няма смисъл да споменавам за тези два дена колко пъти си слагах крем, защото бихте ме помислили за луда. Мисля, че стана яано, че коментари от сорта на "Мажи се с хидратиращ крем и ще се оправиш" биха ми били тотално БЕЗПОЛЕЗНИ
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
По-добре го намажи с хидратиращ крем и не го почиствай с нищо за сега.
Едит:не ти прочетох целия пост...
Прочетох в една тема, че кожата се оправяла, след като се намаже с крем Здраве, обаче ми се стори съмнително, защото на самата капачка си пише "подсушаващо действие".
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Когато кожата ми изгаря винаги се мажа със зехтин или розова вода.. Кожата ти веднага ще се оправи ...Първоначално написано от Pamaa
![]()
^^Благодаря ти.
Обаче ще заместя зехтина с бадемово масло.
Първоначално написано от sweetybebi
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
От бадемовото масло веднага се отпусна и определено не исглежда все едно са ми заляли лицето с восък.
Сега стискам палци да не започне да се бели на люспи, че ще стана на петна.