- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Нещо странно
Имало е вече спорове и разговори,че войните не са заради религията.. Расата ни е войнствена . И без религия пак щеше да има много войни.
Явно сте комунисти, за да дрънчите глупости ,че при комунизма било по-хубаво. Помните ли затвора Белене? Или , когато толкова са мълчали,че дори и при избухването на Чернобил са си мълчали.
Колко невинни ходили в затвора... Живков е правил такива простотии ,че му трябва книга на рекордите на гинес. Обезобразиха България... Преебаха я.. Ограбиха я до шушка комунистите...
Кво ли знаете вие? Ходете да живеете в северна Корея като толкова го хвалите този комунизам?? Там ще ви покажат и е** мамата!
Не съм нито на 45 нито съм в тексас пич....Първоначално написано от gandalfepi4
Не сменям темата когато кажеш нещо което не ме кефи,нищо от това което казваш не ме кефи, просто съзнателно те игнорирам считайки изказванията ти за крайно неблагоприлични и недостойни за отговор понеже ще последва поредната гавра....
само едно въпросче имам: с какво се занимаваш?
Ти тъп ли си бе момче....не плюя България а такива българи като тебе...ти си българофоб....не съм напускал българия....просто я оставих свята родина в сърцето си, щото такива тъпанари като требе я опропастиха с такова мислене.комунист долен проклет..няма нищо по долно на света от комунистите...ако на обикновения гражданин му беше много добре в соц.България повярвай ми Тато нямаше да падне, нямаше да падне комунизма и никъде другаде по света..Първоначално написано от TheMightyNadenica
мисля че България ще се оправи-да...само след като новото поколение бъде възпитано в духовно нревствено отношение
И не тръгвайте да се оправдавате ,че през комунизма нямало кражби, всички имали добри заплати, парно по-болниците и тнт... да има вярно, но комунистите до такава степен източика парите за СЕБЕ СИ ,че...
Има и свестни комунисти, но са много малко. Имам приятели с комунистическо мислене, но ОТ ТОВА НЕ БИВА да пречи наприятелство... това е чисто политически противоречия.. И въпреки това комунистите са си комунисти... (прибират повече за себе си)
Какво са ти виновни комунистите и те са 'оРА, аз пък си ги лоФкамПървоначално написано от LLOYD18
Няма как да стане това, днешното поколение и възпитание без значение какво е то ... "Граничи с невъзможното"[/u][/i]
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
уча две специалности едновременно в кралски университет грьонинген, плувам, самоуча се на java и мия чинии в ресторант черната овца в моментаПървоначално написано от LLOYD18
за в бъдеще планувам да стана свинепас
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Евала брат....успех...Първоначално написано от gandalfepi4
И какво му е лошото на социализма и комунизма...равенство...а сега богатите стават все по-богати, а бедните - все по-бедни(а това са над 90% от населението)...какво му е доброто сега...? Социализма ни е пазил от ран-ът да стане по-рано...тоест Живков...а сега - к*р!!! А и на практика комунизъм не е имало...само на теория!Тея дето са се представяли за комунисти са били сегашни хора разни...Първоначално написано от LLOYD18
Ами я виж Китай бе!
Im back...
Спри да се излагаш! Разсъждаваш като 10 годишно дете.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Какво равенство през комунизма бе човек???? Какво?
Това ,че само комунистите са били богаташи и са грабили, не означава,че всички са били като тях. Това,че е било забранено да излизаш от България също ли ти е все едно?
А китайския комунизам е 1000000 ПЪТИ по-различен !
Там комунизма е нямал нищо общо с български... При нас е бил много малоумен . Тука е бил най-погрешен и най-строг. Защото сме били с Русия по-близки и подчинени...
Ти не прочете ли - " А и на практика комунизъм не е имало"...Първоначално написано от loveca777
Im back...
кюфте, ти айн ранд чел ли си? атлас изправи рамене по-точно? само ми е любопитно
Ммм за какво става на въпрос...?Първоначално написано от gandalfepi4
Im back...
едно много харизматична на пръв поглед философия. като карл маркс ама на 180° . просто ми беше любопитно, казах ти вече
Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
![]()
![]()
Това само показва, каква е природата на атеистите. Най-добре ще е всички комунисти-атеисти да си вземете еднопосочен билет за Северна Корея, където ще сте обградени от себеподобни.
Искаш да кажеш ,,замисъла'' или идеята за комунизма не се е приложила успешно...?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Комуниста е по лош и от дявола....дявола знаейки че Бог съществува трепери пред Неговото величие, докато комуниста не вярва на нищо и за миг не се замисля рушейки църкви и погубвайки хора...
брей брей брей... нека да позная - зъл комунист не те е допуснал да станеш чавдарче?
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за пореден път ми доказа че си СМЕШНИИИИИИК
![]()
![]()
![]()
Не съм LLOYD18, но ти изглежда нямаш нищо против мненията на онзи живковист и дори си готов да го защитишПървоначално написано от Concussion
.
бе отоне я се кротни малко. има си и политически форум в тоя сайт като си толкова запален
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не съм толкова запален. Просто TheMightyNadenica започна да пише за Живков по начин, който принизява него и мненията му в очите на всеки нормален човек. И, ако някой атеист иска да не бъде смятан за комунист, трябва да напада него, а не мен.Първоначално написано от gandalfepi4
aко аз (бидейки атеист) не искам да бъда смятан за комунист ЩЕ СИ КАЖА ТАКА, а няма да ти ставам куче на каишка
ако смяташ че съм такъв когато казвам че не съм - ми прав ти път, през кypа ми е общо взето.
айде, живей си там радвай се. теми бол няма да тръгвам да ти се заяждам
Ок. Просто, когато някой тук каже, че е вярващ веднага някои хора тръгват срещу него с доста често фактологически неиздържани доводиПървоначално написано от gandalfepi4
. А, когато онзи по-горе почна да славослови Живков това изглежда далеч по-нормално. Както и да е и на мен не ми се спори, ако за някой християнството е нещо по-страшно от комунизма не виждам смисъл да го разубеждавам.
Малииииииииииииии мали.......тцтцтцтцтцтцтцтцт тцтцтцтцтц човеко нишо не ти е казАл на тебе пич....но явно не само религията ти е проблема...Първоначално написано от gandalfepi4