В началото приятелят ми много ме обичаше,ходеше ми след г*за,правеше всичко за мен,а аз бях лоша.Мина време аз се оправих,но лошият стана той.Винаги така си сменяме ролите когато аз се държа добре той се държи зле и обратното.Преди често се карахме и в момента той се държи по студено към мен,говорихме обясни ми,че вече не ме обича така силно както преди заради всичко което сме преживели,всичките караници и разправии каза,че това е убило до някаква степен любовта му.Вече не се караме,говорихме сериозно аз му обещах да се променя и да не правя така,да пробваме и да видим какво ще стане.Какво мислите има ли шанс чувствата му да се засилят както в началото или е безнадеждно?Чувала съм,че всяка връзка си има върхове и спадове,може ли да се оправи това положение.Не се държа гадно,правя всичко за него,повече аз го търся отколкото той а да не би да е заради това?Да съм му станала скучна и безинтересна,защото знае,че сега аз ходя след него и правя всичко за него?Посъветвайте ме за правилният подход,какво да направя,как да се държа за да се възвърнат чувствата му.Едва ли ако стана кучка както в началото ще ме обича пак така.Каза ми,че му е писнало,но щом е така защо тогава сега като се оправих не е всичко както преди?Моля ви за съвет,чувствам се ужасно не искам да го загубя,а с всеки изминал ден чувствата му охладняват...