- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения...
....за стимулиране на растежа на тялото или хранителен режим....каквото и да е да за уверичаване на ръста.
пп.:знам,че темата се пуска за n-ти път.
"Всеки клиент може да има кола в цвят по свой избор, стига той да е черен.
Късметът е това, което се случва,когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Моля?Я дай пак на български.Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
Късметът е това, което се случва,когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Ег*ти песимиста!
Защоп пък трябва ДНК-то да оказва мак врияние като има десетки случаи когато днк-то не важи.Сега разбирам какво днк-а имат майка ти и баща ти.
най обичам така, хем с проблем хем отворковци! Щото колкото са високи ваще по-висок едва ли ще станеш! Не казвам ,че няма случаи обаче са рядкост, капиш?
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Точно там е проблема,че не съм по-висок от родителите ми.
Неоправдания спам не ме прави отворко,само следя интересите си на мах.
Еми на 99+% е ДНК-тоПървоначално написано от Carlisle
Сега като искаш песимист ме наречи квото искаш,аз ти го казвам,това са научните доказтелства.
има неща ,които не могат да бъдат променени-ръста,формата на мускулите,цвета на косата и очите..
и моля ви ,не почвайте -ама като тренираш баскетбол,ще станеш висок,виж бскетболистите..всъщност,в баскета успяват високитете така или иначе са щели да бъдат високи...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Именно. Дори да има някакъв ефект от спорта, 1-2 см за всичките години пот надали са от значение. Макар че изобщо не вярвам, че повлиява.Първоначално написано от navar
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не забравяй и волейболПървоначално написано от navar
![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Всъщност цвета на косата и очите могат да бъдат променини!Първоначално написано от navar