.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Упражнения...

....за стимулиране на растежа на тялото или хранителен режим....каквото и да е да за уверичаване на ръста.

пп.:знам,че темата се пуска за n-ти път.
    "Всеки клиент може да има кола в цвят по свой избор, стига той да е черен.
    Късметът е това, което се случва,когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    DNA!
    Моля?Я дай пак на български.
    Късметът е това, което се случва,когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Ег*ти песимиста!
    Защоп пък трябва ДНК-то да оказва мак врияние като има десетки случаи когато днк-то не важи.Сега разбирам какво днк-а имат майка ти и баща ти.

най обичам така, хем с проблем хем отворковци! Щото колкото са високи ваще по-висок едва ли ще станеш! Не казвам ,че няма случаи обаче са рядкост, капиш?
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Точно там е проблема,че не съм по-висок от родителите ми.
    Неоправдания спам не ме прави отворко,само следя интересите си на мах.

Цитирай Първоначално написано от Carlisle
    Точно там е проблема,че не съм по-висок от родителите ми.
    Неоправдания спам не ме прави отворко,само следя интересите си на мах.
    Еми на 99+% е ДНК-то Сега като искаш песимист ме наречи квото искаш,аз ти го казвам,това са научните доказтелства.

Повече от фен
    има неща ,които не могат да бъдат променени-ръста,формата на мускулите,цвета на косата и очите..
    и моля ви ,не почвайте -ама като тренираш баскетбол,ще станеш висок,виж бскетболистите..всъщност,в баскета успяват високите те така или иначе са щели да бъдат високи...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от navar
    има неща ,които не могат да бъдат променени-ръста,формата на мускулите,цвета на косата и очите..
    и моля ви ,не почвайте -ама като тренираш баскетбол,ще станеш висок,виж бскетболистите..всъщност,в баскета успяват високите те така или иначе са щели да бъдат високи...
    Именно. Дори да има някакъв ефект от спорта, 1-2 см за всичките години пот надали са от значение. Макар че изобщо не вярвам, че повлиява.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

не забравяй и волейбол
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Всъщност цвета на косата и очите могат да бъдат променини!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си