- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето наистина ли лекува?
Първоначално написано от Hilary_
лесно е да се каже![]()
mrazqkindergarten благодаря!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Според моя личен опит - да със сигурност. Вече от 20 дни не сме заедно (след 3 години) и от около седмица вече не ми е гадно! Още го обичам, но просто свикнах с мисълта, че не сме заедно, осмислила съм защо е така, направила съм си изводи, че от една страна така е по-добре, че мога да бъда(и съм) щастлива както с него така и без(това не означава, че ми е все едно, а че от някой страни ми е добре с него, а от други ми е добре без него, т.е. гледам добрата страна на нещата и се радвам на това, което имам). Трудно ми е да си се представя с друг, но нито планирам да си търся усилено, нито пък смятам да не се влюбвам отново. Просто си живея нормално и ако някой се появи, ще го опозная и би могло да се получи. Естествено е според мен, че не мога да си се представя с друг, все пак за толкова време си станахме доста близки и не може това да стане и с друг изведнъж, а с времето. Не знам как стана, но просто свикнах да живея без него и това ми се струва нормално, не ми липсва това, че сме се виждали всеки ден толкова, колкото хубавите моменти, когато сме били най-щастливи.
Ти от колко време си разделена с приятеля си?
Не бих казала, че лекува, просто с течение на времето се разсейваш, концентрираш всички чувства в нещо ново... но рано или късно, като се срещнете отново, ако наистина е имало чувства те ще се върнат, по - силни от всякога ...
![]()
Как успя за толкова кратко време? Вярно е, че при всеки е индивидуално. Аз също имах дълга връзка, но вече минаха 5 месеца от както се разделихме, а аз още се чувствам ужасно и не мога да го преодолея. Лошото е, че се засичаме почти всеки ден и това ми пречи. Та, относно темата вече не знам дали времето лекува, започвам да се съмнявам. Но смятам, че всичко опира до вътрешната нагласа на човек.Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Времето лекува стига да го ползваш правилно. Ако мислиш много за него - до никъде няма да я докараш. Намери си хоби, както казаха по-горе. Това много помага - разсейва ти мислите. Излизай даже да си самичка. Понякога една разходка с мп3-ката в ушите оправя настроението.
Казват, че е най-добре да се наплачеш след всяка раздяла и е вярно, но не повече от 2-3 дена. Оттам нататък вдигаш глава и забравяш. Иначе вече става нездраво. Винаги мисли първо за себе си. Момчето ти липсва, гадно ти е, имаш чувства... но си съсипваш здравето и нервите за нещо, което тъй и тъй не можеш да промениш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох,дявол го взел..не се получава..излизам нонстоп..запознах се с нови индивиди от противополжния пол.Какво ли не..не ми се получава..обичам го..не мога ли да затрия всичко просто..:@
Първоначално написано от mOBSCENE
ама миличка,ти самата нямаш волята ..ако ти е по-добре ..нареви се ..поплачи си ..излей тая мъка ..но просто разбери,че света не свършва ...от любов никой не е умрял..аз ако знаеш за колко глупаци съм проливала сълзи и сега като се сетя съжалявам.. но все пак съм тук вече щастлива..сама но щастлива и наясно,че тези неща трябва да са над мен.. разбирам че имаш чувства и от там идва всичко .. но няма какво друго да се направи ..успех и дано да се оправиш и да намериш друго момче,което ще върне пак усмивката на лицето ти ..)
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
просто имам надежди още..Първоначално написано от gabsit000
плаках..много плаках..не минава ..само болка ми останапоне да бях озлобена..
аз съм в момента такава озлобена...нямам чувства ..не вярвам в никого .. просто имам някакви връзки,които просто ей така минават покрай мен... не мога дори и да ги изживея... щом имаш надежди .. ти пожелавам да НЕ останеш само с тях ..ако може всичко да се оправи няма по-добър завършек на тази история......
![]()
няма..няма как да се оправи..то той като че ли вече е продължил напред..има и като че ли и друго момиче..нямам шансове разбираш лиПървоначално написано от gabsit000
жалко е че надеждите са ми напразни.
Приятелката ми погреба майка си..и продължи напред с вдигната глава..а аз хленча като мекотело дявол го взел..той даже не иска да ме погледне...
Може би още не е минало достатъчно време,за да го забравиш.Един ден и това ще стане,а докато дойде,колкото и да е трудно се опитвай да не мислиш за него,да излизаш повече...![]()
оо недей да мешаш нещата .. права си,че на други хора им се случват наистина много по-трагични неща от това да прекратиш връзка ..майката на това момиче повече никога няма да е с нея... аз пак ти казвам просто не е края на света ,ще се отърсиш и ти ще продължиш като него напред и всичко ще си дойде рано или късно на мястото просто не се предавай духом ..
![]()
обичам годявол го взел в продължение на година и косур е бил нонстоп с мен..ние дефакто живеехме заедно......
не мога така..а той даже не иска да ме гледа..
Знаеш ли...разбирам те, преминавам през същото. Първата стъпка е това, че трябва да приемеш факта, че вече не сте заедно и че наистина всичко е свършило. Ако имаш надежда вътре в себе си, че един ден нещата ще се оправят--това няма да ти помогне. Приеми факта, че сте се разделили. Ако в момента не си готова за нова връзка и не искаш да погледнеш друг мъж--не го прави, обратното няма да помогне. За да го преживееш по-бързо трябва наистина да си се примирила с това, че вече не сте заедно. Направи си равносметка от връзката ви, остави всичко в миналото, вдигни глава и продължи напред. Друг избор няма. Когато ти се плаче-плачи, не задържай емоцията си, а излей чувствата-ще почувстваш облекчение. Опитай се да мислиш колкото може по-малко за него и в никакъв случай не си припомняй хубави моменти-това ще те натъжи още повече. Насочи мислите си в друга посока и ще видиш, че с времето, един ден нещата ще се променят към по-добро, болката постепенно ще изчезне и ще отстъпи място на безразличието, но просто трябва време, воля и желание![]()
ще опитам..както каза друг избор нямам..благодаря ти многоПървоначално написано от ludata90
![]()