Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
Цитирай Първоначално написано от gabsit000
Цитирай Първоначално написано от gabsit000
Ох,дявол го взел..не се получава..излизам нонстоп..запознах се с нови индивиди от противополжния пол.Какво ли не..не ми се получава..обичам го..не мога ли да затрия всичко просто..:@

ама миличка,ти самата нямаш волята ..ако ти е по-добре ..нареви се ..поплачи си ..излей тая мъка ..но просто разбери,че света не свършва ...от любов никой не е умрял..аз ако знаеш за колко глупаци съм проливала сълзи и сега като се сетя съжалявам.. но все пак съм тук вече щастлива..сама но щастлива и наясно,че тези неща трябва да са над мен.. разбирам че имаш чувства и от там идва всичко .. но няма какво друго да се направи ..успех и дано да се оправиш и да намериш друго момче,което ще върне пак усмивката на лицето ти .. )
просто имам надежди още..
плаках..много плаках..не минава ..само болка ми остана поне да бях озлобена..

аз съм в момента такава озлобена...нямам чувства ..не вярвам в никого .. просто имам някакви връзки,които просто ей така минават покрай мен... не мога дори и да ги изживея... щом имаш надежди .. ти пожелавам да НЕ останеш само с тях ..ако може всичко да се оправи няма по-добър завършек на тази история......
няма..няма как да се оправи..то той като че ли вече е продължил напред..има и като че ли и друго момиче..нямам шансове разбираш ли жалко е че надеждите са ми напразни.
Приятелката ми погреба майка си..и продължи напред с вдигната глава..а аз хленча като мекотело дявол го взел..той даже не иска да ме погледне...

оо недей да мешаш нещата .. права си,че на други хора им се случват наистина много по-трагични неща от това да прекратиш връзка ..майката на това момиче повече никога няма да е с нея... аз пак ти казвам просто не е края на света ,ще се отърсиш и ти ще продължиш като него напред и всичко ще си дойде рано или късно на мястото просто не се предавай духом ..