.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Излизания

Излизания

Интересно ми е колко често се виждате с приятеля/приятелката си? В един град ли живеете, в едно училище ли учите.. Излизате ли в компания с приятели или предпочитате да сте само двамата?

Най-дългото време през което НЕ сме се виждали беше 12 часа. Смятай.
    You me at six

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Всеки ден общо взето се виждаме. Живеем на 2 мин един от друг. Не учим в едно училище. И предпочитам като излезем да сме само двамата не че не ми харесва, когато сме повече хора, просто не мога да му обръщам толкова внимание.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на fenkaaa

Re: Излизания

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Интересно ми е колко често се виждате с приятеля/приятелката си? В един град ли живеете, в едно училище ли учите.. Излизате ли в компания с приятели или предпочитате да сте само двамата?
    8 месеца сме заедно и се виждаме всеки ден.Живеем в един град,аз все още уча,а той е завършил ии предпочитаме да сме си само двамата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Живеем заедно Затова като излизаме то е с компания или всеки отделно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Пф само ние ли не се виждаме по седмица
    Иначе учим в едно даскало, ама сме различни смени.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Със стария - в един клас, после у тях , после на телефона, после скайп.
    Със сегашния - спим заедно 4-5 вечери в седмицата , съответно се виждаме тез дни, инак по телефона също много приказваме.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди бяхме неразделни от сутрин до вечер, доста често и цяла нощ. В последно време обаче прекарваме по-малко време заедно, като доста често сме и с компания. Пак си излизаме всеки ден, но за няколко часа само. Не сме си омръзнали, но за мен учебната година е към края си и трябва да се съсредоточа повече, а той си има своите проблеми.
    И спря да се върти за миг земята..

С бившия ми в началото се виждахме почти всеки ден, а после по-рядко - през ден, през два. Към края вече на доста по-големи интервали на 3-4 дни

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На 200 километра сме един от друг. Преди се виждахме събота и неделя, сега по 5 дена в седмицата сме заедно, защото завърших. Предстоят ми едни курсове да изкарам в моя град и няма да се виждаме много често, защото той все пак работи. Но свършат ли курсовете, вече окончателно ще живеем заедно! Даже и в неговия град ще уча!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Различни смени, а и през седмицата сме много натоварени - уроци, курсове, тренировки. Виждаме се 1-2 пъти на седмица. Имаме много общи приятели, така че и често се събираме с компания.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на mkio
    7-8 часа месечно сме заедно

Преди не се бяхме разделяли най-много 1-2 дена, но последния 1 месец се виждаме през 1 седмица, че и повече. Направо полудявам. Ама така поне си липсваме и като се видим сме на седмото небе. Ммм.. може да се каже, че сме от 1 град, ама той е често в Бургас. Аз предпочитам да сме само двамата, но и в компания става.

Преди се виждахме всеки ден. Сега помага в работата на баща си и в тях, защото правят ремонт. За това се виждаме по-рядко. Не сме от едно училище, но поне сме от един град.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на zoreto
    В един град живеем ,на 10 мин един от друг, излизаме почти всеки ден,но сега той учи за изпити, аз дооправям оценки в училище и се виждаме на няколко дни (2-3)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си