.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Брадавици

Брадавици

..кажете някой ефикасен начин за премахване на брадавици (

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Къде са ти на лицето по ръцете ?.. Най-добре отиди при дерматолог

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Има 3 варианта:
    1)намираш смокиня и търсиш клонка,която като я откъснеш пуска "мляко"
    2)намираш си мравчена киселина и слагаш капки на коренчетата (черно-червените точки)
    3)вземаш си медицинско и отиваш на кожен и ти го махат с азот

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Незнам дали, ще ти помогнат но все пак : Купи си лепенки URGO (по принцип са за мазоли), но аз имах кокоши трън и си го махнах с тях. Пробвай нищо няма да загубиш Към 5лв. струваха ...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^ На мен лепенките нищо не ми направиха.Махнаха малко от нея,но нищо повече.На мен ми я махнаха 1-вият път с азот (на кутрето ми е и адски много ме дразни),но пак се появи лепенките не помогнаха.Сега уж се маша с мляко от смокиня от дъжд на вятър,но са сега само се напука.С мравчената кис-на ми казаха,че се маха за 2 дена,нооо зависи ...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Когато бях по-малка имах три брадавици :X две на краката и една на ръката, една приятелка на мама от Гърция беше поръчала някакво мазило. Принципа беше такъв: Намазваш брадавицата и след няколко часа това намазаното засъхва и се отлепя и част от брадавицата си отива със това.. На мен ми мина след 1 месец г/д или повече.. нямам много добър спомен. Ще попитам майка ми дали помни името на лекарството, но едва ли, защото беше доста отдавна

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    от какво се появяват тея брадавици ??

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Нито азота, нито лепенките помагат! Аз имам брадавици на ръката и за около година от 1 станаха 8 и ходих да ми ги горят с лазер, но пак излезнаха. Чувала съм за ''млякото'' от листата на смокиня, и че помагало на доста хора, аз също тази година мисля да пробвам. И между другото от лазера останаха белези и пак не се махнаха. Общо взето каквото и да се прави пак излизат
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Как се появяват брадавиците?

Брадавиците възникват след заразяване с различните видове вируси. Това може да стане при директен контакт със засегнат човек или в плувни басейни, сауна, хотелски стаи и др.

При малки наранявания на кожата или при влажна, омекнала кожа вирусите могат да проникнат в нея. Те карат кожата усилено да расте и така се появяват брадавиците. При психически натоварвания, напр. стрес, се благоприятства появата на брадавици. Също и хора, които страдат от кожни болести, напр. невродерматити, както и тези, които имат студени, лошо оросени, влажни ръце, са по-често засегнати от брадавици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си