Цитирай Първоначално написано от teamomiamor
Имам проблем,до сега не очаквах тук някой да ми помогне по-някакъв начин сега също се съмнявам да стане не го приемай те лично но ако аз сама не си помогна то няма кой друг както и да е да се надява ме все пак,че може и да ми помогнете.От заглавието подразбирате всичко,ходи ме с това момче има няма 2,3 месеца признавам си в началото когато тръгнах ме аз не изпитвах чувства към него може би само влечение вероятно това ми беше грешката,но вече късно за връщане назад.В началото не се карахме различията в характера тогава все още не ни пречеха не сме имали проблеми но в един момент аз се промених започна да ме дразни държанието му дами държи сметка постоянно защо не му дигам телефона,ако му кажа нещо и след 10 минути му звънна и му кажа,че няма да може да се видим по някаква причина и той веднага започва да ми казва,че го лъжа.И в един момент ми омръзна и скъсахме.Не се чувствах на място беше ми гадно не защото го обичам може би защото привикнах към него не знам,както и да е сдобрих ме се след няколко дни.Но от както се сдобрих ме един,два дни няма да се караме и после пак следват скандалите.Просто той е прекалено влюбчив казва ми колко много ме обича и харесва в същото време ми го доказва но аз до последно не му вярвах на това което говори.Държи се прекалено мило,не си падам толкова нежна душа не ми пречи прекаленото много внимание което ми обръща,но много често започна да прекалява и да си позволява да ми държи сметка.Не съм такъв тип и не го позволявам това e друга причина да се караме за държанието ми все аз излизам виновна.Говорили сме си по тази тема няколко пъти но няма резултат.А сега може би аз започнах да изпитвам по силни чувства към него,но различията в мисленето ни , ни пречат и само двамата се нервираме взаимно да уточня че аз съм на 17 той на 20.Вероятно годините ни са проблема в мисленето той е прекалено зрял а аз още не съм се наживяла сигурно това е проблема той иска сериозна връзка а аз все още не искам и това пречи.Много от вас ще кажете да се раздели ме да и аз го искам но не мога не знам поради каква причина.Ще се радвам ако ми помогнете.
ходи ме ? пише се ходиме как може да си на 17 и да пишеш така ? ... не те упреквам просто това наистина много ме дразни ..извинявай ако те обидих.. та сега към въпроса..явно не искаш да се разделиш с него защото си се привързала и си свикнала с него..по принцип противоположностите се привличат, но все пак трябва да имате общи неща в характера...защо не му кажеш всичко, което написа тук и му сподели, че така един вид те задушава от толкова внимание..за държането на сметка те разбирам НАПЪЛНО.. и аз не търпя някой да ми държи сметка..понякога може- но всеки ден да те подлага на кръстосан разпит с едва ли не ''какво яде еди кога си'' наистина е досадно и гадно .. кажи му всичко това..ако наистина те обича (както се подразбира от написаното) ще те разбере..понякога може да забравя и пак тук там да те пита нещо, но и ти го разбера..все пак в любовта се правят компромиси .. айде успех..