- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Различия в характерите
1. Малоумници, стига с този правопис, бъркате ми в здравето.
2. И аз съм на 17 , и мойо е на 20 ( става на 21 след няколко дни, аз на 18 през ноември ), ако изобщо има значение.
Като бях на 12-13-14-15 си изкарах студентско и гимназиално в едно, ако се има в предвид житейски и любовен опит.
Разбираме се чудесно, защото аз съм трол, той е семи-трол . Той сега си намери много хубава работа , аз му бях даскалка преди това , инак и друга работа сега уж търся , и сме на едно дередже, както се казва. Той учи телекомуникации, аз се занимавам с мрежи - пак общо . И двамата имаме изградени навици за сериозна връзка , което прави нещата много лесни - почти няма разправии . Последно се карахме за един двоичен номер обърнат в десетичен вид ;д
Имаме големи разлики в разбиранията, усещат се рядко , но са като пропаст. И не е от възрастта , а от това в каква среда сме били /семейство .
Абе, тъпанари сме и двамата . Въпреки , че сме инати понякога , с малко хора мога да седна да цъкам цс , после да гледам рейуилиъмджонсън, смош , лонли айлънд и т.н.
И сме си свикнали много двамата , то аз съм свикнала нон-стоп да съм с някого по принцип , та ми е малко да се виждаме 5 дни и да спим заедно, от 7 примерно ;д Ако можехме и повече, щеше да е супер.
Заедно сме от около 3 месеца инак .
За вас не знам , направи си изводите дали се разбирате добре и помисли какво общо имате, дали от връзката ви има смисъл и т.н.
Спамнах мой'та история , защото явно си наборка и положението може да е сходно някой ден.
Ама, омг, някой да ми държи сметка, излетял е през прозореца.
Щом те критикува по отношение на мисленето ти и разбиранията ти , както и желанията , и съди прибързано + не ти вярва - значи на него не му е точно нещо.
Поговорете, друг начин няма.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...