1. Малоумници, стига с този правопис, бъркате ми в здравето.

2. И аз съм на 17 , и мойо е на 20 ( става на 21 след няколко дни, аз на 18 през ноември ), ако изобщо има значение.
Като бях на 12-13-14-15 си изкарах студентско и гимназиално в едно, ако се има в предвид житейски и любовен опит.
Разбираме се чудесно, защото аз съм трол, той е семи-трол . Той сега си намери много хубава работа , аз му бях даскалка преди това , инак и друга работа сега уж търся , и сме на едно дередже, както се казва. Той учи телекомуникации, аз се занимавам с мрежи - пак общо . И двамата имаме изградени навици за сериозна връзка , което прави нещата много лесни - почти няма разправии . Последно се карахме за един двоичен номер обърнат в десетичен вид ;д
Имаме големи разлики в разбиранията, усещат се рядко , но са като пропаст. И не е от възрастта , а от това в каква среда сме били /семейство .
Абе, тъпанари сме и двамата . Въпреки , че сме инати понякога , с малко хора мога да седна да цъкам цс , после да гледам рейуилиъмджонсън, смош , лонли айлънд и т.н.
И сме си свикнали много двамата , то аз съм свикнала нон-стоп да съм с някого по принцип , та ми е малко да се виждаме 5 дни и да спим заедно, от 7 примерно ;д Ако можехме и повече, щеше да е супер.

Заедно сме от около 3 месеца инак .
За вас не знам , направи си изводите дали се разбирате добре и помисли какво общо имате, дали от връзката ви има смисъл и т.н.
Спамнах мой'та история , защото явно си наборка и положението може да е сходно някой ден.

Ама, омг, някой да ми държи сметка, излетял е през прозореца.
Щом те критикува по отношение на мисленето ти и разбиранията ти , както и желанията , и съди прибързано + не ти вярва - значи на него не му е точно нещо.

Поговорете, друг начин няма.