.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Град
    Bulgaria

Взаимни чувства...или не съвсем

Здравейте.Нова съм и наистина имам нужда от съвет,тъй като не бих могла да споделя проблема си с повечето приятелки.Надявам се вие да ми дадете съвет относно дадената ситуация.
    И така историята е доста простичка.Става въпрос за едно момче(на моите години е).Познаваме се отскоро,тъй като излизаме с 1 и същи хора,а той е нов в компанията.Първоначално не бях заинтересована от него и изобщо не ме беше грижа за него,но постепенно започнахме да си говорим,намирахме много общи теми и така аз започнах постепенно да се привързвам към него.Тъй като останалите ни общи приятели и приятелки са с доста различни интереси от моите си говоря истински само с него,а напоследък той започна да ме разпитва за любимата ми храна,музика,филми.Започна да споделя и своите интереси и това постепенно ме наведе на мисълта,че може би има чувства към мен,тъй като и аз не бях безразлична.Двамата си отделяхме все повече време един на друг и някак се "отцепихме"от останалите.Отначало никой не ни обръщаше внимание,но после дойдоха и въпросите.Много приятелки ме питаха дали го харесвам,защо си говорим само двамата с намекващ и леко подигравателен тон,искайки положителен отговор.Започнаха да подхвърлят разни фрази за това колко сме били близки,че можело между нас да има нещо,което дразнеше както мен,така и него,но той продължи разговорите си с мен въпреки намеците.Това беше един ден преди да замина на село за уикенда,а след като се върнах нещата не бяха съвсем същите-сега той мълчеше повече от обикновено,не стоеше при мен както правеше преди,а "намеците" на моите приятели продължаваха.Така стана и на следващия ден,а сега той замина за провинцията за 3 дни.Не съм сигурна дали не се е разколебал вече в чувствата си или се е отдръпнал заради приятелите си,които също го закачаха(защото те не ме "одобряваха"особено,камо ли това че говорим постоянно).А аз много го харесвам това момче,не съм изпитвала толкова силно привличане от много отдавна и искам нещата да се развият добре.Моля ви,дайте ми съвет или поне изкажете мнение по въпрооса.
    Благодаря предварително!
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ти или ще изгори до основи къщата ти, е трудно да се каже.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    А мислила ли си че той може да го е направил за да спрат подигравките и намеците?Незавсимо от всичко т продължавай да му говориш,ако наистина държиж на него не се отказвай от това момче независимо от приятелките ти

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си