.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на Me4encety

Малко помощ,моля

Хора,бихте ли ми дали съвети? Колкото и тъпо да ви прозвучи смятам да го направя с един приятел.И двамата сме девствени и ще бъде просто секс.Та мен ме е страх малко (както всяко момиче,де) презервативите на durex издражливи ли са? Как да започнем и всякакви полезни съветии които можете да дъдете.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Re: Малко помощ,моля

моят съвет е да не бързате.И ако се чувстваш притеснена се отпусни и го помоли да не препира )) а иначе от дюрекс и баба ми казва че по здраво няма!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    Интересно, уж дюрекс са най-хубавите или поне така си мисля. Ами, щом те е страх изчакай още малко обмисли го хубаво и тогава го направете.. Но щом и 2та сме девствени няма от какво да се притеснявате, гледайте да е нещо по-така да е малко по-незабравимо )

Durex Classic! ..нека се отпуснеш , ако се отпуснеш ще успее да те възбуди от там ще е лесно ако не ще те боли много ,но няма проблеми и 2мата сте неопитни - простено ви е ! Давай смело!
    :P
    I Love YOU baby

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И к'во? Ще го направите с приятелчето само и само да я загубите тая пуста девственост, така ли? За да сте "готини"? Ужас.

Поне някакво сексуално привличане изпитваш ли към това момче?

А, да си наясно, че ако не го искаш наистина просто няма как да се отпуснеш и да минат гладко нещата. Затова ако ще го правиш от гъзария или нещо подобно по-добре помисли пак.

Щом питаш и "как да започнем" значи е още по-зле положението. Ако не бяхте просто приятели щеше да има желание, трепет, страст и "започването" щеше да стане от само себе си. С тези нагласени истории и сценарий да ти напишем пак ще се чудиш какво да правиш.

За презервативите - всички са здрави ако ги слагате правилно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Не ми звучи тъпо, поне му пука за теб.

За начало се заредете с търпение, ще ви е от полза. Започнете с любовна игра (целувки, галене, натискане), после може да заложите на френски ласки (игра с пръсти и език) и чак накрая да преминете към самия акт. Важно е да му имаш доверие и да не се затормозяваш с мисли от рода на "ами ако нещо се обърка". Презервативът разбира се е задължителен - изберете си между някоя от разновидностите на големите марки като Durex, Sportex, Life Styles, Vitalis. В кутийката на всеки има упътване как се слагат. За всеки случай си вземете и лубрикант на водна основа (струва 10-тина лева). Въобще действайте внимателно и спокойно, без излишно бързане. Ако теб те заболи или момчето свърши прекалено бързо (нормално като за пръв път), винаги може да спрете за малко и после да повторите. Ще те позаболи мъничко, може да има малко кръв, но всичко това е нормално. Старай се да се наслаждаваш на удоволствието и интимната близост, заслужава си.

Би трябвало да се справите. Успех.

TheBeliever, не съди малката. Повечето от днешните тийнове правят секс без любов. Тя поне ще го направи с относително близък човек. Решението си е нейно и едва ли ще го промени, ако й се накарат някакви непознати във форум.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на TheBeliever

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar

TheBeliever, не съди малката. Повечето от днешните тийнове правят секс без любов. Тя поне ще го направи с относително близък човек. Решението си е нейно и едва ли ще го промени, ако й се накарат някакви непознати във форум.
    Кой говори за любов? Просто се опитвам да си изясня мотивите й. И ако решението й е базирано на "всички са правили секс, само аз не" то да, ще й се накарам дори и това да не промени нищо.

Сексът се е превърнал в мода сред днешните тийнове и това е жалко. Това и другите момичета като нея ще съжаляват горчиво след време. Защо да не се опитаме да им покажем грешките, които са на път да допуснат?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Durex Extra Safe
    Малко по-плътен и с допълнително лубрикант. За тези, които искат абсолютна сигурност.

Само защото искате спокойствие, не означава, че трябва да жертвате удобството. С Extra Safe това не ви се налага.

мне...........мисля,че не са издрАжливи

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Кой говори за любов? Просто се опитвам да си изясня мотивите й. И ако решението й е базирано на "всички са правили секс, само аз не" то да, ще й се накарам дори и това да не промени нищо.

Сексът се е превърнал в мода сред днешните тийнове и това е жалко. Това и другите момичета като нея ще съжаляват горчиво след време. Защо да не се опитаме да им покажем грешките, които са на път да допуснат?
    Не й знам мотивите и нямам намерение да ги разбирам. Затова и не разпитвам на колко е години и т.н. Просто й дадох необходимия отговор, каквато е целта на темата. Ако авторката искаше да й трият сол на главата, щеше да се обърне към техните или баба й. Ясна ми е гледната ти точка, но и пътят към Ада е осеян с добри намерения..

Повечето като си наумят нещо и Господ не може да ги разубеди. Пък и темата поне е написана грамотно.
    Welcome to the Jungle...

Ами те преди мен ти казаха най-важното, просто се отпусни и не си мисли, че нещо ще се обърка и тн. Презервативът си е задължителен и прочетете как се слага, защото ако не го поставите правилно ще се скъса. Поиграйте си малко преди самия акт, така че да се възбудите, да се отпуснете. То все пак не мисля, че можем да ти кажем много повече от това, а по-скоро, че нещата си идват отвътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз лично мисля,че първият път трябва да бъде по-специален или да е с човек,когото обичаш.Ако ще е просто ей така,или както ти се изрази "то ще бъде само секс",няма смисал.А когато има чувства,има любов,всичко става много лесно.Ти се отпускаш и всичко минава леко и приятно!!!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от lovely711
    Аз лично мисля,че първият път трябва да бъде по-специален или да е с човек,когото обичаш.Ако ще е просто ей така,или както ти се изрази "то ще бъде само секс",няма смисал.А когато има чувства,има любов,всичко става много лесно.Ти се отпускаш и всичко минава леко и приятно!!!
    ако си на 14 да.. като станеш по-голям осъзнаваш че това не е като да си купиш къща, а просто секс

^^Съгласна
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цялата тая идея за секс с приятел .. за първи път .. никога не бих я приела, това са глупости.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си