Цитирай Първоначално написано от jghgh
Съжалявам, ама не мога да ти кажа от к'во се впечатляват. Факт е, че влюбят ли се, направо те носят на ръце ; ) Стига да им търпиш свободолюбивостта, но за мен те са най-перфектната зодия по това отношение - някак си няма как да не им вярваш, че са си само с теб, докато примерно едни Везни сякаш дразнят със свободолюбивостта си.
И т.н.
Вместо да слагаш по 100 удивителни, просто чети в Интернет за мъжете Риби. Винаги има отделен параграф за това какво харесват и какво ги впечатлява, респективно и какво ги отблъсква.
Подкрепям.

Разбира се,че нещата обаче не се свеждат до зодии.Е,освен ако не си някаква "врачка" и си предсказваш бъдещето и си знаеш кармата и трябва да се съобразяваш със звезди,зодии,дрън дрън.

Преди да се запозная с някого,най-напред ми прави впечатление косата (обичам дълги коси!) и усмивката (не обичам сдухльовци!).Преди обаче да се опознаем,вече след като сме се запознали обръщам внимение на държанието му и отношението към останалите.Е,освен ако не го занеш отпреди това и вече знаеш как се държи ии просто се запознавате по-късно..

Приятелят ми е Риби и е толкова всеотдаен,влюбчив,мил,добр чък.Ествено,че всичко си е индивидуално,но все пак не знам дали ще намеря друг ,който да се раздава толкова в името на връзката ни,за мен изобщо.Аз съм Телец ии малко трудно прощавам,имам променливи настроения,злопаметна съм и трудно ми минава,обаче при него е обратното.
Не знам при другите риби как стоят нещата. (:

Баси за кво изписах толкоз много,като нищо не казах?!