.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Продуктите на essence

Какво мислите за продуктите на есенс? Доволни ли сте от тях, имате ли критики? Аз лично съм доволна от едни червила и от лаковете им, въпреки че свършват много бързо.. но все пак според мен се добри за цените си продукти. Какво е вашето мнение за марката?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

anonymous708973
    Guest
    Ползвам очната им линия и коректора за лак, доволна съм.
    Ще си взема и сенки

Сенките им са хубави. А този коректорът за лак като ти се изцапа от корегирането не ти ли оставя лак?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Има такава тема.

Не съм я видяла, въпреки че търсих Ако модераторите преценят, нека я заключат

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Матиращият топ лак и една спирала от преди 2 години съм използвала единствено, но съм доволна )
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Повече от фен
    имам бели сенки...не са хубави..и молив дуо..бяло + черно...и той не е мн черен и се изтрива лесно..имам и фон дьо тен мус...става...пробвала съм и коректор за сенки..той е хубав...абе за тази цена..такова качество.. (; искам да си взема сега изкуствените им мигли...изглеждат мн готини..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Доволна съм от спиралите и един фдт имам..повече от година го имам и още не е свършил

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    Сенките им са хубави. А този коректорът за лак като ти се изцапа от корегирането не ти ли оставя лак?
    Нем, аз всеки път си го изтривам, след като го използвам. Естествено, изцапал се е, но не е нещо, което да не оправиш с едно топване в лакочистител

http://beautyspion.de/wp-content/ess..._abdeckung.jpg
    някой ползвал ли е тази серия
    Инъче аз имам този фон дьо тен и съм си доволна http://beautycosmetic.biz/images/ess...learmatt01.jpg

Голям фен Аватара на Sunshin3
    аз един път пробвах един ФДТ, но не съм сигурна дали беше на тази марка, но такива спомени имам и седеше като маска, много си личеше... не харесвам такива, обичам по-леки, които не се забелязват толкова

но иначе ползвам тяхна очна линия, лакове също и ми харесват, много съм доволна
    No need to ask
    He's a smooth operator

Много съм доволна от гланцовете им.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^ау да, и аз, пропуснах ги
    No need to ask
    He's a smooth operator

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ползвам един гланц и някаква спирала на Есенсе, и да, за ените си са много добри.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам Eyeliner pen и съм адски доволна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Много съм доволна от гланцовете им.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Повече от фен Аватара на Nich
    очната линия е много хубава и я търся повече от седмица, но не я намирам и откачам....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    В момента имам такъв фдт http://beautyshop.bg/userfiles/produ...mb_310_468.jpg ,но е на свършване ;д доволна съм,според мен покрива добре,аз и нямам какво толкова да покривам де и не мога да преценя много ,но за лятото искам нещо по-леко,е пак да е покривен де Подарявала съм такъв http://www.izgodnobg.com/ceni/183421...mp-natural.php на приятелка и е много доволна,но искам да чуя и други мнения

Супер фен Аватара на brokeninside13
    заслужават си определено.
    доста техни продукти съм ползвала.
    в момента най-много ползвам фдт soft touche mosse, и е доста добър.

Ъмм,някой доволен ли е от бързосъхнещият лак на Essence?
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Използвала съм техни ФДТ, спирала, сенки, гланцове, моливи.. общо взето съм доволна
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Цитирай Първоначално написано от Nich
    очната линия е много хубава и я търся повече от седмица, но не я намирам и откачам....
    Наистина лии ? От толкова време се колебая дали да си взема. Обаче за 1 път ще си купувам става ли за новаци ?

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Ъмм,някой доволен ли е от бързосъхнещият лак на Essence?
    Аз да, но първо, че свършват много бързо и бързо се сгъстяват, и второ, в ДМ и в лили-то повечето са някакви стари.. то се вижда как съставът на самия лак се е разделил Иначе цветовете са много свежи и като цяло ми харесват. И наистина съхнат бързо

Само гланцове съм ползвала, но съм доволна и доста ми ги хвалят..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Доволна съм от червилата и фон дьо тен - муса.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си