- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продуктите на essence
Какво мислите за продуктите на есенс? Доволни ли сте от тях, имате ли критики? Аз лично съм доволна от едни червила и от лаковете им, въпреки че свършват много бързо.. но все пак според мен се добри за цените си продукти. Какво е вашето мнение за марката?![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Ползвам очната им линия и коректора за лак, доволна съм.
Ще си взема и сенки![]()
Сенките им са хубави. А този коректорът за лак като ти се изцапа от корегирането не ти ли оставя лак?![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Не съм я видяла, въпреки че търсихАко модераторите преценят, нека я заключат
![]()
имам бели сенки...не са хубави..и молив дуо..бяло + черно...и той не е мн черен и се изтрива лесно..имам и фон дьо тен мус...става...пробвала съм и коректор за сенки..той е хубав...абе за тази цена..такова качество.. (; искам да си взема сега изкуствените им мигли...изглеждат мн готини..
Доволна съм от спиралите и един фдт имам..повече от година го имам и още не е свършил![]()
Нем, аз всеки път си го изтривам, след като го използвам. Естествено, изцапал се е, но не е нещо, което да не оправиш с едно топване в лакочистителПървоначално написано от infinitypeace97
![]()
http://beautyspion.de/wp-content/ess..._abdeckung.jpg
някой ползвал ли е тази серия
Инъче аз имам този фон дьо тен и съм си доволна http://beautycosmetic.biz/images/ess...learmatt01.jpg
аз един път пробвах един ФДТ, но не съм сигурна дали беше на тази марка, но такива спомени имам и седеше като маска, много си личеше... не харесвам такива, обичам по-леки, които не се забелязват толкова
но иначе ползвам тяхна очна линия, лакове също и ми харесват, много съм доволна![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Много съм доволна от гланцовете им.![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
^ау да, и аз, пропуснах ги![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Ползвам един гланц и някаква спирала на Есенсе, и да, за ените си са много добри.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Имам Eyeliner pen и съм адски доволна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от Bonbonchencetyy
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
очната линия е много хубава и я търся повече от седмица, но не я намирам и откачам....
В момента имам такъв фдт http://beautyshop.bg/userfiles/produ...mb_310_468.jpg ,но е на свършване ;д доволна съм,според мен покрива добре,аз и нямам какво толкова да покривам де и не мога да преценя много,но за лятото искам нещо по-леко,е пак да е покривен де
Подарявала съм такъв http://www.izgodnobg.com/ceni/183421...mp-natural.php на приятелка и е много доволна,но искам да чуя и други мнения
![]()
заслужават си определено.
доста техни продукти съм ползвала.
в момента най-много ползвам фдт soft touche mosse, и е доста добър.
Ъмм,някой доволен ли е от бързосъхнещият лак на Essence?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Използвала съм техни ФДТ, спирала, сенки, гланцове, моливи.. общо взето съм доволна![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Наистина лии ? От толкова време се колебая дали да си взема. Обаче за 1 път ще си купувам става ли за новаци ?Първоначално написано от Nich
![]()
Аз да, но първо, че свършват много бързо и бързо се сгъстяват, и второ, в ДМ и в лили-то повечето са някакви стари.. то се вижда как съставът на самия лак се е разделилПървоначално написано от Bonbonchencetyy
Иначе цветовете са много свежи и като цяло ми харесват. И наистина съхнат бързо
![]()
Само гланцове съм ползвала, но съм доволна и доста ми ги хвалят..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Доволна съм от червилата и фон дьо тен - муса.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)