.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пуберите ще мирясат ли някога?

Става на въпрос за периода 13-20 години. А може и да е малко по-различен, според човека... Всеизвестен факт е че хормоните на пубертетчетата бушуват доста яко и това води до определени емоционални състояния и нерационални решения. И все пак, когато пубертетът премина, почувствахте ли се по-различно? Мирясахте ли най-накрая, ха ?

??? тОВА е форум за тийнейджъри (пубери), а не за ядосани възрастни! Кой очакваш да ти отговори???

Къде съм споменала, че съм 'възрастна'?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    класната ми ми е казвала, че в периода 9-10клас е най-връхния момент в пубертета и после отшумява .

Естествено, че хората се променят. Макар че съм само 9ти клас, всички се променят

То има и хора на по 35г. дето имат акъл за 5 стотинки и правят глупости все едно са на 17...
    The time's for sobieski

Град
    Пловдив
    Има сякакви хора, но мисля че зависи от характера на човека.
    Just Be Yourself !

Мега фен
    Ми ... не. На 20 съм вече и да ти кажа честно - нито съм 'влизал' в пубертет ,нито съм 'излизал' от него. Още обичам да си се лиготя в приятна компания ,точно както когато бях 7ми клас. Разликата е в речника и 'типа' лигня.
    Може би единствено начинът ,по който реагирам в дадена ситуация се е променил ,но го отдавам на образованието и опитът (т.е. преживяното и наученото за чуждите преживявания) ,които оформят мирогледа ми.
    Начинът по който подхождам към противоположния пол също се измени ,н пак - отдавам го на време и опит ,а не на някаква биохимична промяна в организма ми.

Абе ... като цяло това с пубертета и хормоните ми изглежда шашма някаква.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз съм на 13 и сега се усети, как влязох в пубертета. Започнах да върша повече глупости, но в рамките на нормалното. Честно казано, с риск да прозвуча самовлюбен и с голямо самочувствие (всъщност въобще не е голямо...) - мисля, че съм доста по-разумен от моите връстници.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    класната ми ми е казвала, че в периода 9-10клас е най-връхния момент в пубертета и после отшумява .
    дано.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от LostInTheDark12
    ??? тОВА е форум за тийнейджъри (пубери), а не за ядосани възрастни! Кой очакваш да ти отговори???
    Желязната логика, тя пита как сме се чувствали ако сме над 18 години, сещаш ли се? Ако беше ядосан възрастен не мисля, че щеше да си губи времето в някой форум и ще пита.

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Aз съм на 13 и сега се усети, как влязох в пубертета. Започнах да върша повече глупости, но в рамките на нормалното. Честно казано, с риск да прозвуча самовлюбен и с голямо самочувствие (всъщност въобще не е голямо...) - мисля, че съм доста по-разумен от моите връстници.
    При мен е абсолютно същото, и като гледам моите връстници имам чувството, че нямат грам дисциплина.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho

Естествено, че хората се променят. Макар че съм само 9ти клас, всички се променят
    Мъник,смятахте за по-голям

Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    your mother

Супер фен Аватара на zero

Братле, щом си мъж - няма излизане от пубертет
    Имам приятели, които са над 30 до 50 и моа ти кажа, че с тях сме на един акъл друг е въпроса, че ставаш по-сериозен и по-отговорен, но нищо повече ...
    Винаги ти идва отвътре да направиш някоя простотия, след което да се похвалиш за постъпката си има и изключения, но са рядкост
    Само не се отчайвай ...

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    При мен е абсолютно същото, и като гледам моите връстници имам чувството, че нямат грам дисциплина. [/quote]
    И аз така.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хах,мен здраво ме е хванал пубертета.
    Само на глупости ме избива и само глупости правя,но извън границите на нормалното,което е лошо,но ..шанс.

Честно казано, аз не съм "влизал" в пубертета... имам предвид, че не съм забелязал особена промяна в психиката и държанието през последните години (на 17 съм).
    Единствената промяна която забелязвам е чисто физиологична.

We flew rockets to the sun
    Knowing we'd crash and burn
    And that's the risk we run
    When you fall in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си