- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пуберите ще мирясат ли някога?
Става на въпрос за периода 13-20 години. А може и да е малко по-различен, според човека... Всеизвестен факт е че хормоните на пубертетчетата бушуват доста яко и това води до определени емоционални състояния и нерационални решения. И все пак, когато пубертетът премина, почувствахте ли се по-различно? Мирясахте ли най-накрая, ха ?
???тОВА е форум за тийнейджъри (пубери), а не за ядосани възрастни! Кой очакваш да ти отговори???
![]()
класната ми ми е казвала, че в периода 9-10клас е най-връхния момент в пубертета и после отшумява .
Естествено, че хората се променят. Макар че съм само 9ти клас, всички се променят
То има и хора на по 35г. дето имат акъл за 5 стотинки и правят глупости все едно са на 17...
The time's for sobieski
Има сякакви хора, но мисля че зависи от характера на човека.
Just Be Yourself !
Ми ... не. На 20 съм вече и да ти кажа честно - нито съм 'влизал' в пубертет ,нито съм 'излизал' от него. Още обичам да си се лиготя в приятна компания ,точно както когато бях 7ми клас. Разликата е в речника и 'типа' лигня.
Може би единствено начинът ,по който реагирам в дадена ситуация се е променил ,но го отдавам на образованието и опитът (т.е. преживяното и наученото за чуждите преживявания) ,които оформят мирогледа ми.
Начинът по който подхождам към противоположния пол също се измени ,н пак - отдавам го на време и опит ,а не на някаква биохимична промяна в организма ми.
Абе ... като цяло това с пубертета и хормоните ми изглежда шашма някаква.
Aз съм на 13 и сега се усети, как влязох в пубертета. Започнах да върша повече глупости, но в рамките на нормалното. Честно казано, с риск да прозвуча самовлюбен и с голямо самочувствие (всъщност въобще не е голямо...) - мисля, че съм доста по-разумен от моите връстници.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
дано.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Желязната логика, тя пита как сме се чувствали ако сме над 18 години, сещаш ли се? Ако беше ядосан възрастен не мисля, че щеше да си губи времето в някой форум и ще пита.Първоначално написано от LostInTheDark12
![]()
При мен е абсолютно същото, и като гледам моите връстници имам чувството, че нямат грам дисциплина.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Мъник,смятахте за по-голямПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Братле, щом си мъж - няма излизане от пубертет![]()
![]()
Имам приятели, които са над 30 до 50 и моа ти кажа, че с тях сме на един акъл![]()
![]()
друг е въпроса, че ставаш по-сериозен и по-отговорен, но нищо повече ...
Винаги ти идва отвътре да направиш някоя простотия, след което да се похвалиш за постъпката сиима и изключения, но са рядкост
Само не се отчайвай ...![]()
При мен е абсолютно същото, и като гледам моите връстници имам чувството, че нямат грам дисциплина.Първоначално написано от ccdesigns
[/quote]
И аз така.![]()
Хах,мен здраво ме е хванал пубертета.![]()
Само на глупости ме избива и само глупости правя,но извън границите на нормалното,което е лошо,но ..шанс.![]()
Честно казано, аз не съм "влизал" в пубертета... имам предвид, че не съм забелязал особена промяна в психиката и държанието през последните години (на 17 съм).
Единствената промяна която забелязвам е чисто физиологична.
We flew rockets to the sun
Knowing we'd crash and burn
And that's the risk we run
When you fall in love