- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бати тъпото
АА метнах око на едно момче визуално, ест. не съм му давала никакви намеци,че ме радва..нооо той , ъъъ оказа се пъълен задник
![]()
Тъпо държание, никаква форма на съобразителност,беден речник.. и изтърканите лафове,даже груб.. Не мога да повярвам, че има такива хора,които се държат тооолкова нелепо с почти непознати а и от женски пол, ужасТ.
Бива ли така![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
не можа да предположиш, че от 6.7 милиарда души по света ще има и такива?
не всички можем да сме ерудирани и културни.
Това е жив пример, че външният вид доста често лъжеХора всякакви има, няма какво да им се възмущаваш.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз съм позитивно настроен човек, а и не бих демонстрирала дръжание без мерки и маниери,простащина на почти непозната?![]()
ла-ла-ла
Познавам такива хора и не са малко изобщо...
nigga stole my bike
Аз не съм възлагала надежди, и да убедих се. Просто ми е жалка картинкаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
ла-ла-ла
Не знаеш колко си прав!Първоначално написано от w0sh
хЪх...
Кофти шанс за пича - опитал се е да се направи на готин, а те е отблъснал по тази причина. Може би ако го поопознаеш ще разбереш че не е толкова лош, дори обратното, защото съм забелязал че ЕСТЕСТВЕНАТА красота (в случай че е готин) е и вътрешна /поне при момичетата/. Пробвай, рискуваш само време.
Това е само една гледна точка.
Успех!
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Просто е искал да ти направи впечатление.Първоначално написано от eminemfenka
Обаче в случая е избрал грешния начин...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Такива ставаме заради вас! Щот сте кранти и смотани и после искате точни момчета, а като са пред вас ги преобразявате! Нали така?
хЪх...
Явно ти е влязал под кожата, щом чак тема пускаш за това. А неговата тактика е просто да търси секс и то от лесни момичета. Явно е решил, че ти си такава затова е действал по този начин. Вече с какво си му дала повод да мисли така, няма как да знаем.
badsector
Далееече,далеече .. просто бях очудена от тъпото държание.
Както споменах не е ставало въпрос за ' лесна , трудна , симпатия , секс и пр. ' никакви намеци,нищо. Все пак сме почти непознати![]()
ла-ла-ла
Толкова голям проблем ли щеше да е ако не го беше харесала ,или се опитваш нещо друго да ни кажеш ?
Всички мнения дотук са доста стереотипни.
Никой ли не предполага, че момчето може да не е искало да я впечатлява, ми да си е простак по принцип?
о.0
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
странното е ,че забелязвам как се повече и повече момичета твърдят,че са отвратени от селяндури и се пак излизат с такива забиват се,че даже като скъсат с тях съжаляват самообвиняват се и драматизират,че едва ли не това е перфектния човек и като са го скъсали са направили най-голямата грешка в живота си....събират се отново и пак рев,че е селянин и простак... Все пак жените сте си виновни,че бивате привличани от простотията и грубоста...Колкото и да твърдите,че е гадно да са груби с вас това не променя факта,че в повечето случай ходите с мъже точна противоположност на това което уж искате....Все пак доста често срещано явление са простаците и селяните.Лично мен ме драЗни присъствието им....Все пак трябва малко гъвкавост и да се общува по някакъв начин и с такива хора...
A как се казва това момче?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
[img]поуката - дръжте се зле с момичетата, така си мислят, че сте некав загадъчен и искат да открият милото момченце, скрито надълбоко във вас........ къде по тъпо е да се държите ок с някое момиче, а тя да се ебе с някой келеш зад гърба ВиПървоначално написано от ilia_92
[/img]
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Въпреки всичко искаш да му теглиш една слива. Нали?
Temet Nosce
벨야카