.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ..

Град
    Велико Търново
    Здравей! Няма за какво да се притесняваш,след като обичаш приятеля си. Абстрахирай се от тази мисъл,че ще се увлечеш по някой друг.Не го мисли това просто,защото сега и да си блъскаш главата-няма да ти помогне.Радвай се на връзката си и не се тревожи за глупости!
    Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти няма как да знаеш кой ще срещнеш в бъдещето и каква роля ще изиграе той в живота ти. Да не говорим че това, че сега си с даден човек далеч не значи, че цял живот ще си с него. Щом си обичаш приятеля не мисли за такива неща. Остави се по течението и се наслаждавай на връзката си, пък ако е писано да се влюбиш в някой друг тогава ще го мислиш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ти няма как да знаеш кой ще срещнеш в бъдещето и каква роля ще изиграе той в живота ти.
    +1
    Не можеш да си сигурна дали няма да харесаш някой колега. Не го мисли отсега, безпредметно е, радвай се на това, което имаш.

Няма за какво да се тревожиш,ако го обичаш.Просто както са казали и по-горе радвай се на връзката си.

Като прочетох тази тема и аз се замислих .. Той също е на 18 и след 20 дена има изпит .. Заедно сме от 11 месеца.. Ако той се увлече по някоя Ще бъде много болезнено .. Дано твоят поглед не заиграе на някъде , ще причиниш много болка на момчето си !

Цитирай Първоначално написано от mimsi7o
    Като прочетох тази тема и аз се замислих .. Той също е на 18 и след 20 дена има изпит .. Заедно сме от 11 месеца.. Ако той се увлече по някоя Ще бъде много болезнено .. Дано твоят поглед не заиграе на някъде , ще причиниш много болка на момчето си !
    Не смятам да давам поводи .Аз не искам да стане това.Обичам го много,за да му го причиня.Просто съм прекалено притеснителна,приемам всичко навътре и преодолявам дребните неща трудно.Имам проблем в психическата нагласа,явно.Осъзнавам го.

Град
    Варна, моретоо :)
    типичната путка "притеснявам се"... ае въри си ебеш майката
    хЪх...

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    типичната п***а "притеснявам се"... ае въри си ебеш майката
    Забрави ли да посетиш психиатъра си?
    Хапчетата взе ли си?
    Иди,че току виж си изпаднал отново в подобна криза.
    Ненормален,невъзпитан човек.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Айде пак истории стил "Нероден Петко".. Е така като почнете --> пффф
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Може само да се радваш,че връзката ви ще продължи в бъдеще и че и 2мата отивате заедно да учите. Аз нямах този късмет
    Така че няма нужда да се страхуваш от неизвестното, в повечето случай е нещо хубаво

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Всичко е въпрос на време. Никой не знае какво ще му се случи в бъдеще, в кой ще се влюби, как ще продължи живота си...
    Като цяло да мислиш за това и да се притесняваш е много глупаво.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на badsector
    С този начин на мислене връзката ви няма бъдеще. Като отидете да учите до половин година ще се разделите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си