От известно време забелязвах в себе си промяна. Надебелях. Въпреки, че АБСОЛЮТНО всички около мен неуморно ми дрънкаха, че съм перфектна, че съм слаба и т.н., аз определено не се чувствах добре в тялото си. Замислих се за начини за отслабване.... 1) Мразя диети. В шести клас бях на една диета и не ядох точно 3 дни. Единствената вода, която бях поела беше от една снежна топка, с която един от класа ми ме замери точно в устата. И то само малки капки попаднаха в устата ми. На четвъртия ден припаднах. Тогава баща ми разбра, че съм била на диета и ми забрани да съм на диета докрая на живота ми. Така че, диетите бяха отписани от списъка ми за начини на отслабване. 2) Фитнес, упражнения - по едно време уж ходех на фитнес, но когато разбраха, че съм само на 13 ме изчибаха и ми казаха да дойда, когато навърша 14 (след 2 месеца). От тогава съм се отказала от упражнения. Тогава се разтърсих из интернет за хапчета. Намерих едни сполучливи, за които пишеше, че били тайната на холивудските звезди. Заинтригувах се и на другия ден без да се замислям ги поръчах. Знаех номера на картата на майка ми и всичко друго, но не посмях да ѝ кажа. Знаех каква ще е реакцията ѝ. (От дълго време не съм я молила за нищо, дори когато тя ми се молеше да ми купи нещо аз ѝ отказах, затова сега не се чувствам виновна). Това се случи миналата седмица. Мисля, че не е разбрала, че липсват 20 кинта... и дано не разбере, всъщност това няма как да се случи и не се тревожа за това. Днес отидох до пощата и взех колета. Хапчетата бяха там. Пишеше, че трябва да взимам по 1-2 на ден. Взех едно хапче веднага щом се прибрах и веднага усетих, че се чувствам някак си по-сита. Днес вечерях по-малко от обикновено. След вечеря взех още едно хапче. В момента крия хапчетата на дъното на шкафчето ми. Майка ми рядко ми рови в нещата, така че има съвсем малък шанс да ги открие. Въпросът ми е дали трябва да чувствам вина, че крия такива неща от майка си? Между другото, споделих с баща ми, че съм поръчала хапчета, но той ми обеща да не ѝ казва. Като му споделих се почувствах по-добре, но още си мисля, че правя нещо нередно, спрямо майка ми. Чувствам се по-добре, като ги имам вече хапчетата, защото отдавна исках да си ги поръчам... Егоистка ли съм ?? Смисъл, то няма начин да ми навреди, по-скоро бих си навредила, ако кажа на майка ми... т.е. правя редното нещо.. нали? Охх... объркана съм