Цитирай Първоначално написано от byntar4eto
Вие тука ме изкарахте изрод, безмозъчна, бавноразвиваща се, лъжкиня, малоумна и ебаси. Казвали са ми за тоя форум, че сте надути и, че обиждате всеки срещнат, ама ебаси ;x . Така, първо да кажа, че НЕ ЛЪЖА ЗА ТВА С ФИТНЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Искаха ми лична карта, е от ке да им я изсера !?!? И като им казах, че съм на 13 въпреки факта, че ходех с майка ми ни казаха, че имали там правилник, че не може да ходя, АКО НЯМАМ НАВЪРШЕНИ 14 ГОДИНИ. ТАКА ЧЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДУМИТЕ, ЧЕ БИЛО ПРОВАЛ. Гадняри сте... кучки и в мъжки полове :\ БАЩА МИ Е ТВЪРДО ПРОТИВ ХАПЧЕТАТА, АМА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕ С НАС И Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ ОТ НАС, ТАКА ЧЕ НЕ ГО НАМЕСВАЙТЕ И НЕ МИ ВИКАЙТЕ, ЧЕ ИМАЛ ЕБАТИ ЛОГИКАТА!!!!!! И да, не съм малоумна, знам, че да си на диета не значи, че трябва да спреш водата и всякаква храна, обаче за мен е буквално невъзможно да се откажа. Или ще ям квото съм си яла и преди, или нищо няма да ям... и така и стана. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА МИ ВИКАТЕ, ЧЕ НА 4-ТИЯ ДЕН СЪМ ЩЯЛА ДА ПУКНА, ЩОТО ТАКА И НЕ ПУКНАХ !!!!!!!!!!!!! ЕТО, ЖИВА СЪМ!!! ИМА ХОРА, КОИТО СА ИЗДЪРЖАЛИ БЕЗ ВОДА ЗА 2-3 СЕДМИЦИ, ТАКА ЧЕ ПАК ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕТЕ ГАДНИТЕ ДУМИ!!!! Мерси, на всички останали, които си казаха мнението без да се отварят и да ме обиждат, чрез думите си... Относно клипа... Гледах го по телевизията преди няколко години и преди 1 час случайно го гледах отново! Няма начин аз да свърша като нея, ако тва ви тревожи. Плюс това, аз мисля, че такива случаи са редки! Много други момичета са на диети и на хапчета, пък се осъзнават навреме и спират! Между другото, за всички които не вярваха - свалила съм 3 килца :P[img][/img]
Пак излъга или преувеличаваш ,което е равно на лъжа. Две-три седмици без ХРАНА да , но вода и три дена няма да издържиш. Тялото ни е съставено от 60% вода - сама можеш да си правиш изводите. Темата е очевидно фалшива,а и няма толкова залюхани родители , които да не забележат , че детето им не яде и не пие. Няма и толкова малоумно момиче , което да си мисли, че диетата е да не ядеш и да не пиеш вода.

След всички тези изводи следва , че темата е -