.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Просто приятели..

:P

Така. Първо на първо няма как да сте си "близки приятели" след една седмица познанство. Това не ти ли се струва малко съмнително? Момичето се е опитало да ти намекне, че нещата няма да се получат, поне според мен. Не знам причината каква е, но очевидно не иска отношенията ви да прерастнат в нещо по-голямо, а да си останат просто така. Явно и харесва компанията ти, но нищо повече. Ако тръгнеш да и се обясняваш в любов вероятността да я отблъснеш е много голяма. Ако си мислиш, че можеш по някакъв начин да я спечелиш, просто и покажи, че не е единственото момиче и не бъди толкова настоятелен в исканията си. Малко отчуждение не би било зле, но не таи огромни надежди

Щом не изпитва такива чувства каквито ти се искат на теб не я пришпорвай,няма смисъл да я отблъскваш и да я караш да се чувства зле. Излизайте си а ако нещо трябва да се случи,ще се случи и без да го планираш

Супер фен
    Чакай, ти от 2 срещи искаш да е безумно влюбена ли?! Бъдете си засега приятели, излизайте и си прекарвайте добре, пък след време симпатиите й може да прераснат в нещо по-голямо.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на badsector
    Щом те е сложила в графа "Приятели", значи нямаш особен шанс да се получат нещата. Дори и да станат за момента, периодично ще се появява някой, когото тя го слага в графа "секс" и ти ще си на второ място.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    според мен ти си знаеш сам отговора..след като не искаш да сте такива добри приятели,просто й кажи,че искаш да сте нещо повече блябля..така или иначе нищо не губиш.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Кофти подход имаш явно.Отдръпни се за известно време
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не я притискай.По-скоро от теб зависи как ще продължиш.Единият ти шанс е д продължиш да си й приятел, другият-да се отдалечиш от нея,докато преминат чувствата ти.Сам трябва да решиш кое е по-добре за теб.

Цитирай Първоначално написано от t0ni1
    Това е ясно..Въпроса е как да прдължа, да бъда близък приятел с нея или да се поотчужда малко..
    продължи да бъдеш близък приятел с нея..ще се появят чувства сигурно,ако още ги няма..не може да си сигурен,по-добре я питай,когато прецениш,че е правилно.(:
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Вариант 2.

Файда от тая никаква, ако няма нещо повече, да я чукаш демек. Жените като цяло са useless, ако го няма това(чукането), колкото и трудно да ми е да го призная. Никакъв смисъл от приятелство с момиче, което искаш да еб'еш. Виж.. ако има супер голям мерак да ти пише домашните.. тогава може, иначе няма смисъл. Загуба на време. Все ще гледат как да извлечат нещо от теб, я услугичка, я нещо друго. Ти ще живееш с надеждата, че тя ще ти подари сливата си, но накрая ще си направил хилядите услуги и изхабил времето си, без нищо.

Тва е скапаната реалност.
    Temet Nosce

벨야카

Откажи се, докато е време. Само ще се възползва от симпатиите ти към нея, и толкова.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Щом те е сложила в графа "Приятели", значи нямаш особен шанс да се получат нещата. Дори и да станат за момента, периодично ще се появява някой, когото тя го слага в графа "секс" и ти ще си на второ място.
    Така е. При нас е лесно (а си мисля, че и при момчетата нещата стоят по горе долу същия начин), много бързо си правим преценките за това кого искаме. Имаш шанс, но е малък. Срещат се и случаи, когато момичето изведнъж го тресва прозрението, че Пешо всъщност е много хубав. На мен ми се е случвало нещо подобно. Не залагай много на това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Шанса да стане нещо повече между вас е малък, но го има. Ти сам си прецени дали имаш сили да се "бориш" за нея. Струва ми се малко съмнително това с "близките приятели". Помисли много добре тя какво иска всъщност. Дали просто не те използва. Не я познавам и не искам да я обиждам, но честно казано, ние момичетата можем да бъдем много манипулативни кучки /сега ще ме нападне някой/, стига да искаме. Замисли се дали не иска да извлече някоя полза от теб и тогава предприемай каквото и да е действие.

Един приятелски съвет. Ако установиш, че тя иска просто нещо от теб и те използва я блокирай в скайп, фейсбук или там от където си пишете и повече не я търси.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Откажи се, докато е време. Само ще се възползва от симпатиите ти към нея, и толкова.
    изобщо не е вярно.
    има и свестни.
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не мислиш ли, че една седмица е прекалено малко време за такива неща. Вероятността малко да си я стреснал е доста голяма Карай го по-спокойно и не бързай с такива неща, има време.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от t0ni1
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Вариант 2.

Файда от тая никаква, ако няма нещо повече, да я чукаш демек. Жените като цяло са useless, ако го няма това(чукането), колкото и трудно да ми е да го призная. Никакъв смисъл от приятелство с момиче, което искаш да еб'еш. Виж.. ако има супер голям мерак да ти пише домашните.. тогава може, иначе няма смисъл. Загуба на време. Все ще гледат как да извлечат нещо от теб, я услугичка, я нещо друго. Ти ще живееш с надеждата, че тя ще ти подари сливата си, но накрая ще си направил хилядите услуги и изхабил времето си, без нищо.

Тва е скапаната реалност.
    Хахаха е тва беше поста!Такива за чукането ги има по-много, просто ми писна от тях, искам момиче, което да ме обича, както и аз него...Но е странно хем казва да не си разваляме приятелството, но пък.. квито и приятели да сме винаги, като седне на ПС ми пише на секундата, дори и да не и се излиза, като я накарам го прави..Пресен пример питам я кво ще прави вечерта и ми каза че ще види, но може би няма да ходи никъде и после, като и казах, ако ходя някъде да дойде с мен ми каза оо добре ще го обмисля сериозно, но нищо не обещавам..Вс. е много странно...
    Научи се да си си самодостатъчен. Да не ти трябва жена, която да те обича. На мен не ми трябва, поне на тоя етап. Супер жалката история е "търся просто момиче, което да ме обича". Отчаяно, много отчаяно.

Жените трябва да са тия, които да те натискат за сериозна връзка, не ти. Те търсят сигурността, стабилната връзка и тн. , те трябва да го изискват.. а ти си бръмчи, докато не намериш тази, с която става химията. Като видиш, че се дърпа и иска да сте си приятели.. ОК и продължавай напред. Животът е прекалено кратък и има безброй жени на тоя свят, че да се фокусираш в някоя, която не те отразява.

Дръж си личността и всичко около теб, доколкото се може по-прикрито, докато не дойде човек, на който има смисъл да го разкриеш малко по малко. Уважавай се и не мисли само "охх, леле, какво да направя за да я впечатля и да ме хареса?". Това са егото и несигурността ти. Тя, ако ще те хареса, ще те хареса не за това, че се опитваш с всички сили да я впечатлиш, а по-скоро ще те забележи, ако не се натягаш много.
    Temet Nosce

벨야카

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Отрдъпни се .. прави се на безразличен .. като приятел ,като нещо повече .. ако тя усети промяната .. и те пита какво ти е .. направо и кажи,че искаш да сте заедно .. а ако ти откаже просто и кажи,че искаш да си останете приятели
    Колкото и да ти е трудно .. ;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

1.Мъжът не "намеква".
    2. Разкрил си и "силни чувства", на 2рата ви среща? Смятам, че е голям автогол и на 20тата такава.
    3. Шашнал си я, най-баналното женско оправдание, това с приятелството. Не си флиртувал с нея, говорили сте си точно както тя прави с приятелките си и си и изръсил тази глупост за чувствата. Сори, но до голяма степен си се закопал.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    Бургадидас !
    Брат излез от филма. При положение, че си й казал и те е отрязала, кво още се занимаваш ? Знам трудно е.. ама просто заебаваш и търсиш следващата. Щото явно не можеш да си само приятел с нея.. а да се надяваш, че с времето нещата ще се променят си е чиста форма губене на време.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Бургадидас !
    Нали знаеш лафа "най-сериозните работи на майтап се казват". А и като си толкова объркан що питаш нас ? Реши си к'во искаш и се бори за него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си