- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто приятели..
:P
Бил съм в подобно положение.Първоначално написано от t0ni1
Няма начин.
Първоначално написано от eclipse06
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Пич, надеждите най-много ни прецакват...
Мен тва със статуса й ми звучи като... "Мно съм интересна, мога да го правя луд" ... Кифли, мн чалга слушат и се водят по песните...
Знам, че не те устройва тва "Няма начин" и "Няма да се получи", не искаш да го приемеш, защото си хлътнал... Щом е така единственото решение е сам да се убедиш, че не си струва, ама се приготви за мъките, разочарованията и т.н...
Тука някои от коментарите несъзнателно ти набиват още по-празни надежди с тва "малко вероятно е ама винаги има шанс" ....
Повярвай ми, момичетата като харесаме някое момче си набиваме някви филми и ни личи, че го харесваме. Ставаме по-... "лесни" (не говоря само за секс, просто лесно ни омотавате и не се правим на "недостъпни"). Тя ти се прави на интересна водейки се по чалга песните. Вдига си самочувствието и си мисли, че е като Андреа. Остави я да си живее във филма, че е много оборотна.
Втория ти вариант е най-удачен. Покажи й, че не е единствена и ще почне да лети по-ниско, може и да разбере, че не всичко, което се пее в песните е така...
Тваа... "да си останем приятели и може пък след време да заиска да е с мен" са празни надежди... не става. Няма ли го в началото трудно ще се появи по-късно.
Знам, че няма да те изкефи мнението ми, ама решението е твое. Опари се, другия път ще знаеш..
Първоначално написано от antifashionshit
Ами ако си сигурен, че с "приятелството" няма да хлътваш още повече, окей. Няма лошо. Ама няма приятелство ако единия от двамата иска нещо повече.
Аз тва и не им цепя на някои хора. "Няма да му кажа, че го харесвам, щото ще си развалим приятелството"... Появят ли се по-сериозни чувства няма вече чисто приятелство. Или "приятелите" се събират и са двойка докато не скъсат. Или единия от двамата се отдръпва и... Абе и в двата случая "се разваля приятелството", тва че в единия случай отношенията продължават по-дълго нищо не значи ;р А и е по-добрия вариант.
Твоя случай е различен обаче...
Първоначално написано от antifashionshit
Това беше първото нещо,което си помислих.Първоначално написано от eclipse06
Според мен изчакай още малко-пишете си още,излизайте от време на време,чувайте се по телефона.Ако има някви чувства да излизат-те ще се появят.Ако ли пък не е писано-с времето можеш и да се разубедиш.
Ако обаче и след време тя те отблъсква,а ти изпитваш по-силни чувства-говори с нея ии ако се наложи просто се примири.
За една връзка са нужни двама,всичко трябва да е споделено..
{}