.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Цитирай Първоначално написано от t0ni1
    Аз знам какво искам, да бъда с момичено, но ви питам за начина по който да го постигна
    Бил съм в подобно положение.

Няма начин.

Цитирай Първоначално написано от eclipse06
    Така. Първо на първо няма как да сте си "близки приятели" след една седмица познанство. Това не ти ли се струва малко съмнително? Момичето се е опитало да ти намекне, че нещата няма да се получат, поне според мен. Не знам причината каква е, но очевидно не иска отношенията ви да прерастнат в нещо по-голямо, а да си останат просто така. Явно и харесва компанията ти, но нищо повече. Ако тръгнеш да и се обясняваш в любов вероятността да я отблъснеш е много голяма. Ако си мислиш, че можеш по някакъв начин да я спечелиш, просто и покажи, че не е единственото момиче и не бъди толкова настоятелен в исканията си. Малко отчуждение не би било зле, но не таи огромни надежди
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на djipsito
    Пич, надеждите най-много ни прецакват...
    Мен тва със статуса й ми звучи като... "Мно съм интересна, мога да го правя луд" ... Кифли, мн чалга слушат и се водят по песните...

Знам, че не те устройва тва "Няма начин" и "Няма да се получи", не искаш да го приемеш, защото си хлътнал... Щом е така единственото решение е сам да се убедиш, че не си струва, ама се приготви за мъките, разочарованията и т.н...

Тука някои от коментарите несъзнателно ти набиват още по-празни надежди с тва "малко вероятно е ама винаги има шанс" ....

Повярвай ми, момичетата като харесаме някое момче си набиваме някви филми и ни личи, че го харесваме. Ставаме по-... "лесни" (не говоря само за секс, просто лесно ни омотавате и не се правим на "недостъпни"). Тя ти се прави на интересна водейки се по чалга песните. Вдига си самочувствието и си мисли, че е като Андреа. Остави я да си живее във филма, че е много оборотна.

Втория ти вариант е най-удачен. Покажи й, че не е единствена и ще почне да лети по-ниско, може и да разбере, че не всичко, което се пее в песните е така...

Тваа... "да си останем приятели и може пък след време да заиска да е с мен" са празни надежди... не става. Няма ли го в началото трудно ще се появи по-късно.

Знам, че няма да те изкефи мнението ми, ама решението е твое. Опари се, другия път ще знаеш..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами ако си сигурен, че с "приятелството" няма да хлътваш още повече, окей. Няма лошо. Ама няма приятелство ако единия от двамата иска нещо повече.

Аз тва и не им цепя на някои хора. "Няма да му кажа, че го харесвам, щото ще си развалим приятелството"... Появят ли се по-сериозни чувства няма вече чисто приятелство. Или "приятелите" се събират и са двойка докато не скъсат. Или единия от двамата се отдръпва и... Абе и в двата случая "се разваля приятелството", тва че в единия случай отношенията продължават по-дълго нищо не значи ;р А и е по-добрия вариант.

Твоя случай е различен обаче...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от eclipse06
    Така. Първо на първо няма как да сте си "близки приятели" след една седмица познанство.
    Това беше първото нещо,което си помислих.

Според мен изчакай още малко-пишете си още,излизайте от време на време,чувайте се по телефона.Ако има някви чувства да излизат-те ще се появят.Ако ли пък не е писано-с времето можеш и да се разубедиш.
    Ако обаче и след време тя те отблъсква,а ти изпитваш по-силни чувства-говори с нея ии ако се наложи просто се примири.
    За една връзка са нужни двама,всичко трябва да е споделено..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си