Първоначално написано от
umri
Вариант 2.
Файда от тая никаква, ако няма нещо повече, да я чукаш демек. Жените като цяло са useless, ако го няма това(чукането), колкото и трудно да ми е да го призная. Никакъв смисъл от приятелство с момиче, което искаш да еб'еш. Виж.. ако има супер голям мерак да ти пише домашните.. тогава може, иначе няма смисъл. Загуба на време. Все ще гледат как да извлечат нещо от теб, я услугичка, я нещо друго. Ти ще живееш с надеждата, че тя ще ти подари сливата си, но накрая ще си направил хилядите услуги и изхабил времето си, без нищо.
Тва е скапаната реалност.
Хахаха е тва беше поста!Такива за чукането ги има по-много, просто ми писна от тях, искам момиче, което да ме обича, както и аз него...Но е странно хем казва да не си разваляме приятелството, но пък.. квито и приятели да сме винаги, като седне на ПС ми пише на секундата, дори и да не и се излиза, като я накарам го прави..Пресен пример питам я кво ще прави вечерта и ми каза че ще види, но може би няма да ходи никъде и после, като и казах, ако ходя някъде да дойде с мен ми каза оо добре ще го обмисля сериозно, но нищо не обещавам..Вс. е много странно...