- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Момичета с плочки ?!
Въпросът ми е, харесвате ли момичета с плочки ? Аз тренирам плуване и вече се виждат плочките.. и се притеснявам дали т'ва е нормално за момиче ..?
Според ген и подкожни мазнини,нормално е.
На мене лично не ми харесват жени с плочки.
ми..не е особено привлекателно
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Зависи какво разбираш под плочкиАко е така - http://poohatur.com/wp-content/uploa...girl-abs-1.jpg не е особено хубаво. Стегнатия корем винаги е плюс, стига да не прекаляваш
![]()
Ако са като тия на снимката-НЕ!Ако се очертават съвсем лекичко може![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Без хоризонтални линии, да се открояват редовете. Ако са разделени вертикално е готино ;] И все пак при отпуснат корем си личат по-малко, отколкото при стегнат, а ние говорим за първото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Готино е. Доста по-добре пред 3 ката сланина..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
на мен ли чно ми харесват..защо ли ?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
+ да бее да има по нацепен корем от моя къде го дават тваПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Дай да те видя![]()
Кажете ми, че не възбуждате от снимката: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=878 и нищо не разбирате от жени![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Напълно съгласен.. Една жена в крайна сметка трябва да е нежна, това е отблъскващо. Хубаво е като знаеш, че такива жени си поддържат формата, но съм на мнение, че всяко нещо, с което се прекалява, не е хубаво.Първоначално написано от ZipFail
МОМЧЕ
всичко в рамките на нормланото е приятно![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
от няколко години тренирам бойни изкуства и честно казано всички досега са ми харесвали плочкитеама за щастие не съм такъв звяр като мацката на снимката
![]()
![]()
Направи го като мен..и без това не можеш по добре!!![]()
Everything i do..I do it for you.,!! <3
На мен пък много ми харесват плочки,ама не от много,много изразенитеДаже сега съм се надъхала и аз да си "градя"
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
+1Първоначално написано от Greennight
иии btw да питам какво мислите за прасците? от скоро са започнали да ми се формират. страх ме е да не станат много големи и отблъскващи. какво мислите?
There is always a way!!!
Ми дай някоя снимка да оплакнем окотоПървоначално написано от Ronyz
Също е добре да са оформени. На мен са ми противни как стават от носенето на токчета, но на доста мъже им харесват такива. Ти си решаваш какво искаш.Първоначално написано от Dannie96
стига плочките й да не са по-големи от моите става![]()
Insieme assassini !
Много ме дървят момичета с плочки
Ивет Лалова като я видях вчера и стана еееейтакъв
Не съм срещнал истински спортист, който да не харесва плочки на жена/момиче. Ей тоя пич го потвърждаваПървоначално написано от navar
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen