blq blq![]()
Ми не знам какъв съвет да ти дам . . . Вързваш ги и не ги пускаш ... Нали има скайпове , майпове .. ще ги забравош скоро , споко![]()
тъпооо![]()
Не можеш да имаш всички хубави момчета.А и външната красота не ти гарантира щастие!
Забрави го. Любов по скайп ли ще въртите? След 2 седмици ще го забравиш![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
^ +1000050006089434896
Добре, де то да те тресат хормоните, ама то бива, бива, ама баш токова.........Epic fall.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
![]()
култ!
Няма какво да се направи - трябва да спиш с всичките![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да не си на 13? Треснали я хормоните, засърбяло я и вече си мисли, че е супер влюбена и е намерила мъжа на живота си.
О, любими мой.. Румънецо мой .. И тези твои футболни умения..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
има скайпове да, но няма да го забрави.... ама, като са румънци ей ги къде са. може на море да дойдат в бг и да се видите.....Първоначално написано от bubblegumka52
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
изпадала съм в подобна ситуация.....после не няколко дена ами цял месец ми беше тъпоо...все едно беше дошъл краят на света....пишехме си известно време колко се обичаме ... .но в крайна сметка всичко приключи....той е толкова далеч...обещахме си някой ден да се видим и толкоз