.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблем...

Проблем...

Братлета...имам проблем! Значи никога досега не си бях заголвал онази работа докрая, тъй като юздичката се обтягаше и ме болеше...бил съм с доста момичета и не е било проблем досега. Вчера правих около едночасов секс и накрая усетих как ми се заголи доста оная работа...кожата беше се събралаи главата беше почти изцяло отвън. В момента ме наболява леко, а и тогава...доста чувствително е в момента. Не знам какво да правя, казвайте...

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София

бате не ми е до снимки с тролове...

Ееее тогава до фейспалм ?

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Да не би проблема да е такъв?

i just wanna make you sweat :P :P :P

Добре бе, това нали е форум, в който хората си помагат, айде не се правете на много оригинални, а ми дайте някакъв съвет...

Кирилицата е задължителна!
    Extremescream
    cetor написа:
    С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
    darkPaladin ^^

Е*и се в гъза!

Extremescream
    cetor написа:
    darkPaladin ^^

Не те разбрах, сори...е кво, никой няма да каже явно

Extremescream
    cetor написа:
    darkPaladin ^^

Цитирай Първоначално написано от privacyy
    Extremescream

не виждам някой да е писал на латиница....-.- по темата:споко не секи му се случва това рано или късно....не е лошо....мне така ми стана като бях на 12 и се чудех кво по дяволите става
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не виждаш, защото му е изтрит поста. Като иска да пише, да пише на кирилица. Кирилизатори има в нета, ако няма кирилица на компютъра.
    Колкото до автора- ако продължава да те боли, иди на лекар.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Това е нормално при всяко едно момче навлязло в пубертета Главичката ти ще е по - чувствителна за кратко , съветвам те да избягваш свирките няколко дни .. При допир с някой зъб на момичето ще те заболи Ако болката е много силна се консултирай с джипито си , има различни кремчета облекчаващи и освежаващи

Брато, един уролог няма да ти дойде зле!

Иначе най-вероятно имаш или къс гем или фимоза!

И 2--те са лечими така че не се шашкай!

Споко ама ни тука много малко можем да ти помогнем, най-добре отиди на уролог!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Нямаш тренинг със забелването, затова така се получава. Като го ползваш повече, ще си стане по-еластичен, а и чувствителността на главичката ще намалее.

Прочети темата за фимоза и гъсо гемче все пак. Ако прецениш, една консултация с уролог никога не е излишна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си