- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много съм ниска..
нещо не схващам,защо искаш да си висока ?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ако можех да ти дам малко от моята височина![]()
И все пак тренирай от време на време или сутрин (или обед) като се събудиш се разтягай
![]()
Още си малка човек расте до 22 години. Плуването ще ти помогне за ръст и хубава структура![]()
Голям виц каза!Първоначално написано от Ekoto
Първоначално написано от sunity06
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога става така..Майка ми е на 34 и е 1.57-58..Може да порастнеш, но може и да си останеш така..Иначе играй волейбол..там, скачай..И късмет![]()
При положение, че твоите родители не са високи, не очаквай да станеш великан. Моето мнение не се различава от това на другите - тренирай някакъв спорт, който ще доведе до издължаване - например волейбол. Хандбалът също помага, вероятно по-малко.Първоначално написано от Madi037
И все пак, повярвай ми, компактните дами, не са по-малко привлекателни от високите дами с дълги крака.
Колежкаи аз съм като теб и съм си много доволна от размерите.Защо ти е да ставаш по-висока(няма да си намериш мъж с височина 1.80, вече ПОЧТИ всички са кинта и 20, нищо лично високите)
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от badsector
Така ще е най-добре![]()
Какво да правиш ли? Нищо не прави, освен да се гордееш с това. Да не ти пукаВсе пак това е просто някакъв си тъп ръст. Горе главата
![]()
The real power is mind.
When the whole worlds turnin left
It's when I'm goin right.
Бъди промяната в света, която искаш да видиш.
мене па такива на 1.60 по ма кефят ... мога си ги въртя както си ща 69, 61, сичко
някъв кюнец 1.90 кво да го правя ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
да живеят ниските мацки!! Под 1.70 ли е - супер![]()
Абе ако беше 1.90 друго щеше да говориш.. с такава мацка, ще има да се гърчишПървоначално написано от firstdiesel
![]()
![]()
Защо ти е да си висока! Да не мислиш, че момчетата си падат по високите момичета!? Миньончетата са върхът!![]()
Аз също съм миньонче и много си се кефя!![]()
По-добре е да си нисичка (не прекалено де), отколкото висока като жираф!
![]()
Пък като толкова много ти се иска да си висока, храни се здравословно, спортувай (Волейбол или Баскетбол) или носи токчета.![]()
Don't Worry,Be Happy ! ;]]