.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Bulgaria

Точици по пениса

Имам един вапрос. От няколко дена забелязах че имам малки червени точици от вътрешната страна на главичката.Аз съм на 15 години не съм правил секс и се питам дали това са гъбички,обрив,наследствено и т.н.
    Пъпките не ме сърбят или болят , когато сам в ерекция сякаш леко се уголемяват.
    Мерси преварително...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Прочети за тези три вида заболявания.

Еритроплазия на пениса
    Заболяването се характеризира с яркочервени кадифеhttp://www.teenproblem.net/forumни плаки. леко изпъкнали, с рязко очертани контури. Засяга предимно главата и е безболезнено. Еритроплазията може да вещае злокачествено заболяване и ако не се излекува, съществува риск от рак на пениса. Когато е поразен само препуциумът, лечението е обрязване. По отношение на глаhttp://www.teenproblem.net/forumвата се прилага локална радиотерапия или силни цитоток-сични кремове.

Баланит на Зун
    Това рядко срещано смущение се явява при мъжете на средна и напреднала възраст. Характеризира се с лъскави гладки червени петна по главата на пениса, които впоследhttp://www.teenproblem.net/forumствие могат да се превърнат в болезнени грапави налепи. Необходимо е да се направи биопсия за елиминиране на вероятността от злокачествено заболяване. Ако се окаже, че става дума за баланит, значи в кожата са проникнали характерните имунни клетки, известни като плазматични. И това заболяване се лекува с обрязване.

Баланит
    Възпалението на главата се нарича баланит. а на препуциума - постит. Ако и двете настъпят едновременно, става дума за баланопостит. Баланитът предизвиква зачервяване, възпаление и сърhttp://www.teenproblem.net/forumбеж на главата на пениса. Страданието засяга около 4% от момчетата в предучилищна възраст, но и по-възрастни мъже. Причинява го най-често гъбичката Candida albicans, от която се получава млечницата. По главата на пениса се появяват малки червени точици, а под препуциума се събира смегма. Препоръчва се незабавно изследване на урината, за да се изключи вероятността от диабет, чийто първи симптом е твърде често баланитът. Други причини за заболяването са инфекция с най-обикновени кожни бактерии, венерически заболявания и химическо дразнене. Профилактиката на баланита се изчерпва главно с под-държане на хигиена и често измиване под препуциума. В по-леките случаи промивките със соден разтвор два пъти дневно бързо ликвидират симптомите. Едно проучване е доказало, че сапунът е противопоказен и честото измиване само с вода е за предпочитане. Сапунът има свойството да повишава рН на кожата, което изостря възпалението, причинено от лека инфекция. В някои случаи баланитът може да се дължи на алергия към перилни препарати или просто на протриване. Когато е в по-силна форма и се дължи на гъбична инфекция, баланитът трябва да се лекува с антигъбични кремове като Клотримазол. Ако инфекцията е бактериална, трябва да се прибегне към антибиотичен крем или таблетки. Появи ли се в тежка форма, със силно подуване на препуциума, или с чести рецидиви, налага се обрязване.

Поздрави и успех, надявам се да не е нещо сериозно.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Град
    Bulgaria
    мерси за дадената информация мисля че намерих снимка която може да покаже какво точно имам но мисля че не е от 1-вите 2 заболявания.
    Искам да отбележа че моите точици са ,както е галвичката под нея НЕ на самата кожа а по главичката от вътрешната страна кудето сякаш е заоблена. Ако може да ми кажете какво може да е .

П.П. Намерих това "заболяване" в уикипедиа и разбрах че не е опасно нито за здравето нито за половия живот но все пак ще съм благодарен на още мнения - http://en.wikipedia.org/wiki/Pearly_penile_papules

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Uneversal66
    мерси за дадената информация мисля че намерих снимка която може да покаже какво точно имам но мисля че не е от 1-вите 2 заболявания.
    Искам да отбележа че моите точици са ,както е галвичката под нея НЕ на самата кожа а по главичката от вътрешната страна кудето сякаш е заоблена. Ако може да ми кажете какво може да е .

П.П. Намерих това "заболяване" в уикипедиа и разбрах че не е опасно нито за здравето нито за половия живот но все пак ще съм благодарен на още мнения - http://en.wikipedia.org/wiki/Pearly_penile_papules
    Еритроплазията и Баланита са друга история.Ако е това от снимката напълно е нормално.
    Заповядай!

http://www.doctorbg.com/page.php?id=15410

Град
    Bulgaria
    Да това е снимката само че моите само много по малки и на по раядко даже само на 1 място и все пак искам да попитам дали мога да си ги махна ако станат такива като на снимката и трябва ли определна възраст, и какви са възможните процедури.Защото предполагам че и да ми е 50 санта члена никое момиче няма да иска да правим секс ако има някви 1-3 мм гнойно-подобни пъпки
    Мерси предварително

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Uneversal66
    Да това е снимката само че моите само много по малки и на по раядко даже само на 1 място и все пак искам да попитам дали мога да си ги махна ако станат такива като на снимката и трябва ли определна възраст, и какви са възможните процедури.Защото предполагам че и да ми е 50 санта члена никое момиче няма да иска да правим секс ако има някви 1-3 мм гнойно-подобни пъпки
    Мерси предварително
    Вероятно не си прочел достатъчно добре статията.
    Там пише:
    ''С напредване на възрастта могат да станат по-малко забележими.''
    Тоест или няма да се променят или ще станат по-малко забележими.
    Защо толкова се комплексираш?Радвай се,че си здрав!
    Моят съвет е да не прибягваш до операция.Не си струва.Напълно здрав си,а и всяка една операция може да доведе евентуални последици,като за начало възпаления в тази област или по-скоро по-лесна податливост към тях.

Град
    Bulgaria
    А да отбележа само така информативно питах няколко приятелки дали биха спали с мъж който има такива неща ....отговор:"де да знам" "едва ли " страх ме е" :Д не че се комплексирам има какви ли не по-тежки случеи, живота продължава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си