- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Протеин на прах.
Здравейте,занимавам се с фитнес от около година и половина.Никога досега не съм взимал протеин на прах,а просто наблягах повече на яйца и месо.Мисля,че е време да си взема протеин на прах затова искам да ми предложите нещо,ако може.Също да попитам в Билата до нас продават някакъв "суроватъчен протеин-500 гр" и това е за 20-25 лева ? Добро ли е тва или е някъв боклук,щото аз съм чувал,че под 70-80 лева хубав протеин няма.Мерси предварително.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Зависи от къде взимаш има хубави протеини за 20 лева килото и то говорим за високобиологична стойност! (изолат) или пък казеин (бавно усвояване и много скъп по принцип)Първоначално написано от Greennight
В Билата при мене има 30 лв протеин за 1 кг .
Ех да не изостанеш от мен ще взимашТия в билата съм ги гледал, при мен са на Nutrim и получих инфо, че не ги бива, иначе ги видях имаше и по 1-2кг. ама както ти казах, вземи си от нета някой.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз гледаx някви на FitnessMax или нещо подобноПървоначално написано от awerw
![]()
И грийн как стигна до извода,че "ти е време за протеин"
Ще разберете кое го бива,като опитате лично. То иначе за търговците на суплементи,абсолютно всичко което се продава тук не го бива. Понеже не е внесено от тях и печалбата не отива в техния джоб. Ако ще да е идеално,пак според тях няма да го бива. Какво да се прави,живеем при пазарна икономика и жестока конкуренция. Всеки търговец твърди,че неговото е супер,а чуждото-боклук.
Да бе,ама нали се сещаш,че няма как да разбера протеина от Билата дали е качествен,защото не е нещо,което носи мигновен или пък дори и да не донесе резултат има доста други фактори, един протеин културист не прави![]()
До този извод стигнах,щото вече 2 седмици не съм качил 1 килце мм,въпреки че ям между 4 и 6 яйца дневно + пържоли или риба от консерва примерно.Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Човек с месеци съм бил в такъв застой, дигни кг. на упражненията и размени тренировъчните дни и ще има резултат.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Доказани протеини:
Първо "whey" протеините(най-добри за преди и/или след тренировка)
PhD Pharma Whey
Scivation Whey
SYNTRAX Whey Shake
OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD
Матрици(заместители на хранене)
BSN SYNTHA-6
GASPARI MYOFUSION
SYNTRAX MATRIX 5.0
Чакай бе човек ти за две седмици да качваш кила... Понякога има и периоди на застой, понякога изведнъж се изстрелваш, зависи си от мн неща, ама застой от 2 седмици не е толкова страшно нещо.Първоначално написано от Greennight
вземи си американски/европейски прротеин, по възможност от частен вносител или нещо такова, че тея сайтове за добавки само ви зимат парите- слагат 3-на 4-на надценка
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
що ве,вземи си суроватка на прах ,и соев протеин-по 10 кинта за кило са..е гадни са на вкус ама...красотата иска жертви
ама да излизаш с мнение две седмици не съм качил кило -ай ,недей..
ако за две седмици се качваше по кило ММ ,тва са си 26 кила годишно..малиииии
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
fatrat от bulkpowders добре ли да е вземем ? http://www.bulkpowders.co.uk/Първоначално написано от DA0Trooper
Взимал ли си ? Евтино е и съм чувал позитивни отзиви![]()
Под кило разбирайте-не съм мръднал и 100 грама.Първоначално написано от navar
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Пробвай да дигнеш упражненията и би трябвало да се оправиш поне аз така правия![]()
като гледам 27 грама протеин в 30гр доза, добре е! 90% практически добив. АМи сметни си го - 10кг са ти 118 паунда. 10кг ще ти стигнат при 3 дози на ден(около 100гр) за 100 дена-3 месеца. 118 го сметни грубо по 2,54-3лева.г/д излиза 307кинта за десет кила!Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
В БГ най-голямата разфасовка мисля е на сайвейшън уей- 4.5кг. за 195лв.
10кг за 300грубо. Обаче в тоя на сайвешън има 79% протеин в доза
=> по-добре е от английския сайт+доставка, от колкото от БГ.
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Има казеини и изолати на по 10 лири,дето тука само може си мечтаем , тук са невероятно скъпи казеина и изолата..:X