- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се харесвате повече ?
Как се харесвате повече .. с грим или без![]()
без грим - когато съм усмихната![]()
с грим - като съм тъжна .![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Подчертавам себе си с грима, чувствам се по-женствена, определено с ГРИМ !
С ежедневен грим, който включва фдт, само понякога , предимно през зимата руж, молив за вежди, черен молив за очи, бял молив за очи, спирала, балсам за устни или червило с лек цвят. С по-тежък грим сигурно бих се харесала , ако някой ме гримира, защото аз много не умея![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
дамПървоначално написано от Infinity
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
С малко грим, включващ очна линия, спирала и гланц.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
С изключително малко грим (за това гласувах с "Без грим"),който включва черен молив и балсам или гланц със съвсем лек цвят.
Ла*на като ФДТ и пудра слагам по 1-2 пъти в годината НАЙ-МНОГО и то само ако лицето ми е в няк'во ужасно състояние преди МЦ-то или ако съм изгоряла жестоко на плажа ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
с грим - ФДТ, спирала, гланц за устни
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
последните 2 месеца ходя без никакъв грим, за някакъв специален случай слагам спирала и балсам за устни.
гласувах "без грим".
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Защо "с малко грим" го смятате за "без грим", а "с грим" си мислите, че значи със суупер много грим?
лек грим - спирала задължително, може малко пудра и руж за озаряване на лицето и сияйна кожа, понякога очна линия и гланц![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Да и аз това се чудя !?Първоначално написано от koshtramba
![]()
Като гледам ежедневния грим на повечето, аз такъв слагам за кръчма/дискотека или изобщо по тъмно, като излизам.![]()
Big or small, lies are lies!
При мен е абсолютно същото.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
С грим когато имам пъпки и лицето ми е ужасно !!! Без грим когато съм с чиста кожа . Но винаги слагам спирала защото съм русичка и ако не сложа все едно нямам мигли![]()
Молив и малко спирала .. понеже имам по-малки очички![]()
theo <333
Ми без, рядко си слагам очна линия, спирала и някакъв безцветен до бежов гланц.![]()
Понякога без...но само ако съм се наспала,очите ми не са подути и не трябва да има идва,иначе имам 1 пъпка,която излиза всеки месец и..не се харесвам![]()
Обаче определено с грим се чувствам по-добре![]()
Без грим даже и гланц или балсам не слагам. За някакъв случай гримът ми включва спирала,молив и гланц понякога и руж![]()
![]()