- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- слабо място
И при мен всичко ми е слабо място когато съм с него, и сърчицето ми отслабна
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Първоначално написано от OnlyMeAndYou
Много обичам като ми обара к*ра.Иначе като ме целуне....
Ако може да споделите кои са ви слабите места.
- Ами мойте са:
1. Ушите (когато някой ми хапе ухото и направо .. )![]()
2. Когато ме гали и докосва по косата
3. Когато ме притиска силно до себе си
4. Когато ме целува по врата
5. Когато се събудя от сън и ме целуне (ставам много страстна тогава![]()
![]()
:P :P )
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Вратът ми е най-слабото място.На второ място е вътрешната част на бедрата.Ако някой неволно или нарочно ме докосне настръхвам.Обаче вратът,просто си е класика.Всякакви ласки - целувки,захапване,галене,п осто ето това ако някой ми го направи,е възможно до такава степен да ме възбуди,че да го направим.Ама аз препочитам да се пазя,ама не до брака.Просто смятам че на 14 е малко кофти.
Лявата ноздра.
+ кръста и бедратаПървоначално написано от Korrnyy
![]()
Love the live you life,live the life you love.
Bob Marley <3
Гърба... да ми свали кожата от дране бате !![]()
Хапането си ебало маата, също :X
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мно'о хубаво после да си хо'им целия на зъбиПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
ОХХ ПИПАЙ НАВСЯКЪДЕ ХАХАХА![]()
Вратлето... ;р
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от FlippanT
Е на мен не ми пречи. Плюс това, всяка битка носи своите белези![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от kiku2000
Общо взето. Цялата съм една голяма ерогенна зона.Първоначално написано от MihaelaMM
Усещанията за мен се делят на два вида (колко съм схематична :ДД)
Наелектризиращото чувство - чрез (Уж) неволно докосване на врата, коленете, вътрешната част на бедрата, целия гръб, ласки с 2 пръста ниско по корема (точно под ръба на дънките), трапчинките ниско долу на кръста. Обичам и да ми пипа косата, ама без да ме скубе...
Като се разгорещим повече - да ме стисне силно за дупето, кръста, да ме гризне по ухото...
Гр. Отивам да се полея със студена вода.
^ Сиси е същата работа![]()
Хаххаха к'во триеш коментари бе шматка ! Стана модератор и ти порасна работата.. Келеме !![]()
![]()
И от другата тема що ми изтри коментарите, че и на момичето коментарите изтри... Комплексар !
Половината от постовете в темата са твои, не ми дръж сметка за моя дали е оффтопик защото си е точно по темата.
Следващия коментар, който напишеш и е оффтопик ще бъде изтрит, ако искаш да ми казваш нещо лично има ЛС, не да спамиш в темата. Ползвай тази функция занапред, когато искаш да се обърнеш към мен.
Благодаря.
По темата - Обичам да прокарва пръсти през косата ми, докато я..![]()
Най-много вратлето, определено + зоната надолу към гърдите..
нежни целувки там, и ако е с леко набола брада цялата изтръпвамох замечтах се
![]()
Други са коремчето, гърба, дупето, бедрата (при последните 3 може и грубо)![]()
![]()
Ми, не сме уникални, кво да се прави.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()