.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос към момичетата

Здравейте! На някоя случвало ли му се е да има кафяво течение 2-3 дена.. трябва към края на месеца да ми дойде, но от 20 някъде имам кафяво течеение.. мм не тече много. Винаги преди да ми дойде имам такова, но за кратко време (около няколко час или най-много ден), но сега много продължава и се чудя от какво е Ще се радвам някой да ми отговори и помогне
    Down on me..

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Когато за първи път ми дойде цикъла, аз също имах кафяво течение, но след това не съм имала.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    2-3 дена не са много.
    Приеми го като сигнал,че много скоро ще ти дойде и самото менструално кървене.При мен също се получава така преди настъпването на кръвотечението.

И на мен преди да ми дойде 1вият път имах но после не
    feel your lowee..]]

дано да ми дойде, защото се притеснявам.. иначе от 3год. си имам менструален цикъл
    Down on me..

Май се опитва да тръгне, защото от вчера имам малко тъмно розово и си помислих, че ми е дошло, но сега като погледнах не тече нищо нищо не разбирам.. какво става подяволите?
    Down on me..

на колко години си ??
    feel your lowee..]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гинеколог!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си