- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потребността от секс
Здравейте,
чуди ли сте се защо ви се прави секс и че той е причина за проблемите. Ако на мъжете/момчетата не им се правеше секс, може би нямаше да има това напрежение.
http://lenta.iadlab.ru/2010/08/21/pi...-voobshhe-ona/ Извинявай че е на руски ама.. Това предстсавлява пирамидата на маслоу и потребностите на човека.. От най-долно ниво на горе. Ако ти липсва нещо не можеш да стигнеш върха. А секса е 1 от 1вите неща. А и потребността от секса имат всички не само момчета
Маслоу съм го учил, имах и изпит. Въпросът е защо хората сме такива животни мама му стара - и мъже и жени. Не можем ли да спрем тоя скапан нагон и да го отключваме, когато искаме.
Природа.. Феномен.. Както искаш го наречи. Нужда. Няма обяснение
Това си е в природата на човека, няма какво да направиш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Потребността на човек към сексът е субективна през годините на животът му. Има много външни фактори, които вляят на развитито на тази потребност.. Не разбирам какви проблеми може да ти донесе един доброволен полов акт в който се използва кондом. Според мен е глупаво да обвиняваш сексът за проблемите си и напрежението, което изпитваш, контактувайки със срещуположния пол.
Сексуалното желание е енергия, която може да се впрегне и в друго, не само в правене на секс.
Напълно подкрепям, както каза LambOfGod "Не разбирам какви проблеми може да ти донесе един доброволен полов акт в който се използва кондом." Искам само да добавя, освен ако не си толкова разгонен да ходиш да кръшкаш на приятелката си /ако имаш/ и после да се чудиш защо се държи като откачена кучка.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Първо, животът е секс, животът е циничен, get used to it![]()
Второ, не само на мъжете/момчетата им се прави секс. Лично аз не мога да "впрегна сексуалната си енергия" в нещо друго, затова и смятам теорията на Фройд за пълна глупост.
Трето, какво напрежение?
И последно: АЗ правя секс, защото ми харесва емоцията, чувствам се много близко до човека до/върху/под/зад себе си![]()
Сексът трябва да го има,за да съществува.Удоволствието успокоява.
По принцип смятам, че Фройд е бил комплексиран, импотентен идиот и не вярвам в неговите безумни теории, за това те подкрепям.Първоначално написано от PinkPan7her
Второ, за мен само човек, който е ужасно несигурен в себе си, ще намери секса като причина за проблемите си.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Първоначално написано от unbelievable666
Точно, т.е. можем. Разбира се не всички. Ето ти един цитат от мое мнение в друга тема :Първоначално написано от dimitar_ak
Промени го по отношение на секса и ще получиш отговора. И да, вярно е това, въпреки, че посредствените теинйджъри няма да го осъзнаят.Първоначално написано от badsector
Аз ще допълня мнението си. Обичам приятелката си и много я желая, но все още не живеем заедно. Това донякъде ограничава възможността, но пък освен секса има толкова много приятни начини да прекарваме времето си заедно.
Мен пък постоянния нагон си ми харесва![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Аха, демек, всеки, който не е съгласен с теб, е посредствен тийнейджър. Брех, колко си важен.И да, вярно е това, въпреки, че посредствените теинйджъри няма да го осъзнаят.
MojoJojo88, абсолютно съм съгласна за Фройд.
Според него, сексуалната незадоволеност можела да бъде причина както за лоши постъпки, така и за добри. Дал е за пример стихотворение.
Много ми е интересно как ще седнеш да пишеш поезия, когато толкова ти се е**, че две не виждаш.
Бая мръснишко ще е тва стихотворение.Първоначално написано от PinkPan7her
По темата: хормони.
Welcome to the Jungle...
Както учи биологията, основна задача на всеки индивид е да продължи своя вид. Удоволствието и загорялостта са инструменти на самата природа да кара индивидите да се размножават, за да не изчезне вида. Тази манипулация от нейна страна, е в следствие на хормоните, които буквално надрусват мозъка ти, карайки го да мисли за секс.
При мъжкото не личи толкова, но при женските е ясно: При цикъла от горе долу месец има няколко дена, които са най-добри за зачеването. И точно в тези дни на жените им се прави най-много секс.
Цялата работа е гениално измислена: индивидът гледа да направи още индивидчета, които да го заместят и да продължат нататък вместо него. Все едно компютърът ти преди да остарее или развали, да избълва няколко лаптопчета, за да не останеш без компютър
niceПървоначално написано от PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카