- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не издържам !!
Значи има 1 от моя квартал бяхме добри приятели уж...1 ден нещо го изнервих незнам какво и той ме удари и след тва аз с крак в главата го и сега се чудя дали да го фана някъде и да го спукам от бой в гръб или да зема бухалката от у нас и да го потроша ?? как мислите ! сериозно..много ме дразни :@:@ !!!!!!!! да си призная малко ме е страх щото преди го пръсках от бой ама сега ходи на някфи тренирофки по Винг-Чун от 4 5 месеца и почна да се прави на много отворен и се ебава на сички...!!!!!
asd
Ухааа.! По-спокойно с нервите, бе човек, по-добре си вземи една боксова круша у вас и почни да се биеш в нея и ще се успокоиш.Ама не, сериозно, успокой се и просто го игнорирай, не му обръщай внимание и гледай да стоиш далече от него, не контактуваш с него известно време, не мисля, че боя ще оправи нещата.
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
^^![]()
![]()
Щях да ти предложа да "тръкнеш" някоя кифла, ама като съдя по обесненията ти, май няма да има с какво.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Как да стоя далеч от негокато той е от мойта компания смисъл приятели и постоянно се мярка пред очите ми даже днес преби един 6то класник а той е 8ми клас и много се замислих да не му скоча да му помогна на малкия..и да му счупа главата на тоя
![]()
asd
Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми нали искаш да го пребиеш, как е от твоята компания.Все тая и все пак ти си решаваш кво да направиш, ама ако мислиш, че боя ще оправи нещатааа..... ;хх ако е такъв побойник момчето, за което говориш и теб може да те пребие и да стане fail.
Аааа още нещо, що не се запишеш и ти на тренировки по нещо.![]()
Колко време мислиш, че ще го търпят в залата. Сигурно ще тича и там с бухалкитеПървоначално написано от aleks98
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ее аре стига сте се бъзикали с момчето, де.![]()
А защо просто не отиде и не се опита да ги спреш?! И защо си се замисли дали да "не му скочиш", а не просто да му попречиш?!Първоначално написано от fennn123
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Щото супер много ме дразни и много съм му набрал...
asd
о.ОПървоначално написано от l0verch0y
Абе изобщо не му мисли! Отивай и го (тръквай).
Oтиваш и го спираш. Ако ти скочи му чупиш главата с бухалките, тупалките по -главата ;]
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
бам-бам по тъпата кратунка![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide