+1Първоначално написано от nolovexxx
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
За какво да ви завиждаме,BaffaLsc,само това не разбрах ? Добре,притеснени сте.. Ама да се пускат по 1000 теми на ден ,само за едно и също нещо... Е,вече.... направо на човек ,не знам какво му идва да направи..
Вярно,минали сме по този път,ама не сме пускали чак пък толкоз' много теми.. Имахме си една обща и обсъждахме всичко там..
А,по дяволите,това е кандидатстване след 7 клас,не след 12.. Не е чак толкова важно в каква гимназия ще учиш,като цяло в почти всички се учи по един и същ начин.. Важното е в кой университет,какво ще следваш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Миналата година ги имаше и в двата..Първоначално написано от Xxladyvampirex
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В РИО вече има линк но са изведени само резултатите сега сигурно въвеждат кои са приети и кои не
+1Първоначално написано от nolovexxx
![]()
![]()
Обясних каквото трябваше, нали знаеш, че ако имаш да ми казваш нещо, на лично.. хаха..Първоначално написано от SmilezZz
мне ;xx ако до 6 часа не излязат се гърмяarghhhhh :@@@@@
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
CherryBell13у,аз пък не виждам такова нещо..да не влизам не където трябва?![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
http://www.rio-ruse.org/vanshno_ocenqvane.html
Ето първото![]()
ще може ли все пак да го дадеш? (:Първоначално написано от CherryBell13
Аааа..мхм,то е за Русе явно.За София ще си е както вече казаха - 17,00 и след това..![]()
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Абе хора какво става? Защо полето ''Резултат от класирането'' е празно??![]()
![]()
Охоо... Аз като си спомням миналата година излязоха, а аз бях вече забравил, че ходя на училище...![]()
Да не те разочаровам, но (мисля че) когато е празно, не си приет по нито едно желаниеПървоначално написано от DragonG
![]()
Какъв ти е бала?Първоначално написано от DragonG
theo <333
да, и на една моя приятелка това поле и е празно, а има бал 29,400 някъде .. възможно ли е просто да не са го въвели? ..
Бала ми (по моя лична преценка) не е толкова нисък - 34 и нещо. Леле хора какво става????![]()
![]()
![]()