Значи хора ако ми помогнете ще съм ви много благодарна! Проблемът е,че глупавият вбокс не ми се отваря от няколко месецаГоре в лентата пиша сайта,за да вляза,обаче зарежда и дотам! Само адреса стои,страница никаква не се отваря! Бял фон и толкова...дано да помогнете
![]()
![]()
![]()
Преместена.
GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами така е като спамиш по клипчетата. Един мой приятел така го махнаха, защото много спамеше. Понеже не можеха да го баннат по ИП, му сложиха бяла страница, но той си я оправи. Само да подскажа, че не е от доставчика и с преинсталиране ако ще на 20 000 браузъра няма да се оправи![]()
Я кажи си провинението и ще ти кажа къде да барнеш :P
Женско съм! Пикая клекнала...
Пробвай с Гугъл Хром с инкогнито режим Ctrl+Shift+N
Don't hate the hacker,
hate the code!
Амии и аз не знам кво съмм правила...Първоначално написано от naksdy
Тойй как го е оправил!?
![]()
А тва за Ctrl+Alt+N го пробвах вече-НИЩОИ забелязах,че като изчистя историята в Гоогъл Хром ми се отваря вбокса ама като щракна някъде и веднага бялата страница!...УЖАС
![]()
Виж от браузъра да не си на ОФЛАЙН режим. Може и да си го забранила без да искашТова е.
http://www.online-proxy.net/
Ако успееш да влезеш от тук, значи ти е даден бан по IP.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Значи затваряш всички видове браузъри дето имаш, пускаш един CCleaner като му зададеш да изтрие всички регистри,бисквитки и истории на браузърите. Проблема ще ти изчезне. Тия от вбокс не могат да банват динамични ИП-та и затова въведоха бяла страница и ако не знаеш как да се махне и ще се чудиш кво ставаПървоначално написано от cvetenceto15
![]()
Бъркаш! Ако е БАН по ИП ще изпишеПървоначално написано от Kinghood
403 Forbidden.
Unauthorized IP address.
Женско съм! Пикая клекнала...