Ето и моята история:
С едно момче се харесваме още от детската градина, но после се оказахме трети братовчеди. Сега сме в различни училища. Един ден той ми предложи по скайп, но аз му отказах и той ме попита защо. Аз му казах че защото първо сме трети братовчеди и второ е с година по-малък от мен. Той ми каза повече да не му говоря дори и ако се срешнем на пътя да не му казвам здравей. Сега съжелявам за постъпката си и не ми пука че е с една година по-малък или че ми е трети братовчед (вуйчо ми и вуйна ми също са трети братовчеди и дори имат две деца значи и на нас нищо не ни пречи).Мина вече година и нещо от тогава. Вчера ходих на басейн с приятелка и той също беше там и не спрях да се оглеждам за него. И сега много ме е яд че само гледах, а не действах. Просто когато се доближа до него не знам какво да му кажа. Ако имате някаква идея какво да му кажа за да го спечеля моля ви кажете ми, защото нищо не мога да измисля![]()
![]()
![]()
Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива
![]()
![]()
![]()
Неееека да позная , на 10 -11 години си !
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Омг, на колко сте?Първоначално написано от solni4ka
лол нали уж го харесваш от детската, що му отказа?Първоначално написано от solni4ka
на 12 ли сте?Първоначално написано от solni4ka
11?Първоначално написано от solni4ka
Нищо, защото си на 10. Отивай да си учиш и остави момчето на мираПървоначално написано от solni4ka
извинете, но съм на 14 и искам съвет за ко трябва да се подигравате не ми е ясно![]()
![]()
![]()
лол нали уж го харесваш от детската, що му отказа?Първоначално написано от solni4ka
там много ясно си пише защо
11?Първоначално написано от solni4ka
Ти не си ли правила правописни грешки?
Хах, абе аре си учи уроците малката, също така научи че най-тъпото нещо което може да направи едно момче е да ти предложи по скайп.
ИНЦЕСТЪТ Е НА МОДА.
Благодаря ти Дж.Р.Р. Мартин
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мда.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Напоследък във всяка тема се пускат фейспалмове.
Защо ли?
![]()
![]()
![]()
nigga stole my bike
Мисля,че трябва да си намериш някой,с който не сте трети братовчеди и не е по-малък от теб.
да не е последното момче в ..там къде живееш ? Като се хванете за един и като вземете да се тръшкате за него...
Hostis Honori Invidia