.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Каране на колело - въпрос

Имам няколко въпроса относно карането на колело. Имам мазнинки по краката ( главно във вътрешната страна на бедрата и малко над коляното, от вътрешната страна също) и искам до септември месец да съм ги стопила . Карането на колело ми е хем приятно, хем удобно начинание, а съчетано със здравословно хранене дали ще даде резултат?
    Имам предвид, с колелото ще се стегна ли ( стягам тялото, вече с натрупананите излишни мазнини) или мазнините с постоянството ще се стопят? И също така, ако е второто, това приема ли се за кардио тренировка?
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Мега фен Аватара на Infinity
    Карането на колело се приема за кардио тренировка,да.
    Все пак карай на най-ниската степен, ако искаш да гориш мазнини, а не да ги стягаш.
    След като свалиш това, което си искала увеличи степента / скоростта / и вече стягай.
    Ако си точна, резултата ще има.
    To infinity and beyond.

Колелото си е много полезно за дупето и краката.Трябва само постоянство,не примерно днес да караш и чак след 2 3 дена пак.За бързи резултати се иска постоянство..карането на колело е едно от най-добрите кардио упражнения..В зависимост от скоростта и устойчивостта може да изториш от 250 до 500 калории за 30 минути!!

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Infinity , благодаря . Принципно аз карам доста бързо, на равен терен, по алеята за пешеходци и велосипедисти . Ако приема тази скорост за нормална и изгоря желаните мазнини на нея, после още по-бързо ли трябва да карам за да се стегна ? Принципно резултатът накрая на тренировката е, че трябва едва ли не да съм вир вода, нали ?

yeeee , благодаря . Разбира се, карането ще се осъществява всеки ден, сутрин и на гладно.
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз щях да пускам въпрос за колелото,но ти ме изпревари Само,че за да не пускам друга тема ще попитам тук - от колелото се свалят мазнините на краката и дупето,но ми е интересно за корема има ли някакъв ефект ? Защото аз също карам,но на мен проблемът ми са паласките и корема ..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

youarehotnyouarencold колелото го съчетай със скачане на въже

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    И аз щях да пускам въпрос за колелото,но ти ме изпревари Само,че за да не пускам друга тема ще попитам тук - от колелото се свалят мазнините на краката и дупето,но ми е интересно за корема има ли някакъв ефект ? Защото аз също карам,но на мен проблемът ми са паласките и корема ..
    +1 .. И на мен ми е любопитно за корема
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Според мен има ефект и върху корема, и върху паласките, защото все пак горната част на тялото не е пасивна при карането .
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си