- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде мога да си намеря тези мъжки манталонки? :)
Моляви кажете ми от къде да ги намеря (h) мъжки са ....
Някъде в софия
![]()
абе не съм съвсем сигурна ,че са мъжки![]()
Hostis Honori Invidia
На мен ми изглеждат педалскиПървоначално написано от Cucko0
поредното фешънче
![]()
Не ви питам дали са педалски ,моля по въпроса![]()
Първоначално написано от abvgde93
в магазин![]()
Тъпи и безсмислени отговори от страна на дамите, очаква се.
Конкретна информация не бих могъл да ти дам поради факта, че няма издайнически знаци (логота и пр.). Но пък би могъл да потърсиш в МОЛОВЕТЕ (сердика център, The Mall (на цариградско) ) или Илиенци, би тряало да намериш, ако не същия, то подобенЩот тва може да е от минал сезон и сега просто да го няма
![]()
В магазините Puma, Adidas, Nike, тези за по 10 лвПървоначално написано от abvgde93
Все някъде ще намериш подобни/същите
В магазините повечето неща са еднакви
![]()
Първоначално написано от abvgde93
Добре е, че си уточнил/а.
А иначе провери ли някъде, или реши да питаш първо?![]()
Ами по принцип ще взема пари след няколко дни ,затова първо реших да питам дали някой знае нещо![]()
аввввв,
вчера ги видях същите , имат супер шибаната материя
нещо като анцунг![]()
gummybear ♥
няма начин да няма такива МАНТАЛОНКИПървоначално написано от bloodyF
...............
![]()
Абе вие сте много зле ,бе ... първо - кво ви е*е кво е решил да носи човека и второ - като не можете да отговорите - защо въобще пишеше !? Вдигате си самочувствието като храните хората или кво ? Баси ... в тоя раздел е като кокошарник. Я се покажете вие какво носите да видим кво ще се случи ,щото добре облечена жена виждам толкова рядко...
По темата - в Спридер съм виждал преди доста време да се мяркат подобни неща ,в Ню Йоркър съм почти убеден ,че ще има подобни ,както и в Кенвело ,но най-добрият вариант са ти спортните магазини ,макар да се съмнявам ,че ще продават чак толкова тесни панталони.
Разходи се до The Mall ако си от София и разгледай. Другият ти вариант е да се разходиш до CCS в Celio и да си харесаш нещо свястно - предполагам има намаления в момента.
+1000000000000000000000000000000 !Първоначално написано от Auriss
Като искаш помощ обясни какво е това манталонки, щото аз първо си помислих, че става въпрос за маратонкиПървоначално написано от abvgde93
![]()
![]()
![]()