- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- podobna iznevqra
Zdraveite vsi4ki iskam savet za tova 4e ujasno mnogo revnuvam gadjeto si!po cql den sme zaedno,no pak se samnqvam!Vlqzoh mu v face i vidqh 4e si e pisal s bivshoto gadje mn zle se po4ustvah!govorih s nego i toi mi se sdarvi 4e e normalno!Postoqnno mi pravi zabelejki kakvo pravq kak se obli4am.....i.t.n!povishava mi ton,kara me se,obeshtava 4e nqma da povtarqt tezi neshta i pak sashtoto!Kazva mi ako ne t iznasq ima i drugi! No znam 4e me obicha i 4e nemoje bez men!Molq vi daite savet kak da go promenq!Blagodarq Predvaritelno
не му показвай,че ревнуваш.
имай му доверие..какво толкова..
Спри да го притискаш. Всеки един човек се нуждае от лично пространство.Ти сама каза, че през по голямата част от времето сте заедно и той не ти е давал поводи за съмнение, а това, че си пише с бившата е нещо нормално. Това, че са се разделили не означава края на света и няма, защо те да не си останат в приятелски взаимоотношения. Това, че той се заяжда с тебе си е доста неприятно, но има вероятност, това да се дължи на факта, че ти постоянно го следиш и притискаш с тази твоя неоправдана ревност.
Постави се на негово място и си помисли ти как ще реагираш ако безпричинно той започне да те следи, ревнува да те пита, къде ,с кого си била, какво, защо си правила и т.н.
Поздрави.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
1 КИРИЛИЦА !
За темата : Според мен трябва да му дадеш пространство, но не прекалено много !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Da pravi ste ne e normalno,moeto!No toi ne mi povolqva da mradna nikade sama,vse mi se cupi...zagubih s priqtelite zaradi nesgo,kakto i edno zdr ne mi dava da kaja na moeto bivshe gadje!ve4e 1 godina i pove4e sme zaedno po cql den i nosht sme zaedno i se revnuvame qko!
Кирилицата е задължителна !
Hostis Honori Invidia