.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

презервативи !!!!

Здравейте ! По темата - искам някакъв сайт или магазин или нещо от тоя род където се продават презервативи , но в голямо количество. Става въпрос за 30-40-50 и т.н . Търсех из нета, но навсякъде са се изчерпили. Моля помогнете !

П.С - Моля без глупави коментари.

Отиди в секс шоп. Купи си няколко кутийки с кондоми. Може да си ги вземеш различни видове за разнообразие.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

anonymous708973
    Guest
    Отиваш в аптеката и си взимаш One. 20-30 стотинки са, така че можеш направо 30 да си вземеш

Аз преди около седмица си поръчах от framar.bg . Има с различни аромати, както и светещи. Голям купон пада
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    300 лева ли бе?
    По-добре вазектомия да си направя.Ебати ебането - излиза по-скъпо от пиенето...
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^що бе, 1000...доста време ще ги използваш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ^що бе, 1000...доста време ще ги използваш
    На ръчна за 10 дни ги е стопил
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си